Zoeken naar spaarboekje rente

spaarboekje rente
 
Wanneer stijgt de rente op mijn spaarboekje? Consument Geld HLN.
De rente op een gereglementeerd spaarboekje cirkelt vandaag op de bodem van 011%, vertelt Wim DHaese, Head of Investment Advice bij Deutsche Bank. Nochtans is geld oppotten om het op te potten niet rendabel. De inflatie bedraagt vandaag immers 217%, 3.
Spaarrekeningen met hoogste rente België Spaargids.be.
25/10 MeDirect trekt rente op 5 jaar op. 19/10 populair Zo spaart u genoeg om met een gerust hart op pensioen te gaan. 19/10 Wat moet u weten over schenkingen binnen het nieuwe erfrecht? 19/10 populair Moeite om te sparen? Zo lukt het beter. 15/10 Evi betaalt de effectentaks dubbel terug. 14/10 Sparen met steun van de fiscus. 07/10 populair Vier veilige alternatieven voor het spaarboekje.
Wat levert een spaarrekening op? Mijn geld en ik.
Als je midden in het jaar besluit om je spaarrekening stop te zetten, krijg je meestal onmiddellijk de rente uitgekeerd. Je kan je bank vragen om je een gedetailleerde intrestafrekening te bezorgen waarop de verschillende componenten van de rente staan uitgelegd.
Spaarrekeningen Belfius.
Voor natuurlijke personen: Tot 960 euro rente per persoon per jaar inkomsten 2018 vrijgesteld van roerende voorheffing 15%. Voor spaarrekeningen die geopend zijn op naam van twee gehuwde partners of wettelijk samenwonenden bedraagt de vrijstelling 1.920 euro per koppel inkomsten 2018.
santander_statisch3_970x250_V2_adw. santander_300x600_statisch3_V2_adw.
Een goede spaarrekening kiezen.
Het enige nadeel is dat de intresten van dit type spaarrekening onderworpen zijn aan roerende voorheffing. Maar desondanks bieden ze vaak een hoger rendement dan de gewone spaarrekeningen met een basisrente en een getrouwheidspremie, waarbij de eerste schijf aan intresten vrijgesteld is van roerende voorheffing.
Spaarboekje: vergelijking rentes 59 spaarboekjes in België beste-rente-spaarrekening.
Rentes spaarboekjes met hoge basisrente. Rentes spaarboekjes met hoge basisrente. Ik kan langer dan 1 jaar zonder mijn spaargeld. Als u over een startkapitaal beschikt dat u minstens 1 jaar kan missen, opteer dan voor een spaarboekje met hoge getrouwheidspremie. Opgelet: als u uw geld afhaalt binnen 12 maanden, vervalt de getrouwheidspremie volledig! Rentes spaarboekjes met hoge getrouwheidspremie. Ik wil sparen op korte termiijn en nog een anantrekkelijke rente opbrengt.
Levert het spaarboekje weer wat op? BinckBank biedt 1 procent rente via Europese banken economie De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Pl
Levert het spaarboekje weer wat op? BinckBank biedt 1 procent rente via Europese banken. 15-02-18, 19.32u Benjamin Van Synghel Bron: Eigen info. BinckBank wil de Belgische spaarder een rendement van ruim 1 procent aanbieden, via lucratievere spaarboekjes in Tsjechië en Oostenrijk.
spaarrekening openen vergelijk spaarrekeningen rente spaarboekje.
Spaarboekje met hoogste rente is niet altijd de beste keuze Bankshopper. Home Nieuws Spaarboekje met hoogste rente is niet altijd de beste keuze. Spaarboekje met hoogste rente is niet altijd de beste keuze. 27 December 2017. Het beste spaarboekje brengt vandaag nog tot 12, procent rente op.

Contacteer ons