Op zoek naar spaarboekje rente?

spaarboekje rente
 
Spaarrekening KBC Bank Verzekering.
Kenmerken van deze spaarrekening. Fiscaal voordelig Voor natuurlijke personen is de eerste schijf van 960 euro rente per jaar inkomsten 2018 vrijgesteld van roerende voorheffing, die momenteel 15% bedraagt. Gratis spaarrekening Geen kosten om je spaarrekening te openen en te beheren.
Ondanks lage rente blijft spaarboekje populair Brussel Het Nieuwsblad.
De Belg blijft zijn geld oppotten op het spaarboekje, ondanks de historisch lage rente. Bij de meeste instellingen dikten de spaarboekjes verder aan. Tegelijk neemt ook de appetijt om meer risicovol te beleggen toe, in de zoektocht naar extra rendement.
Spaarrekeningen met hoogste rente België Spaargids.be.
Spaarrekeningen met hoogste rente België. Spaarrekeningen met hoogste rente België. Vergelijken van spaarrekeningen met hoogste rente. Deze spaarboekjes zijn bedoeld voor wie zijn geld minstens 1 jaar kan laten staan. De basisrente krijgt u voor elke dag dat het spaargeld op de spaarrekening staat.
Rente laatste spaarboekje duikt in 2017 onder 1 procent: welke opties heeft u nog? Bankshopper.
Home Nieuws Rente laatste spaarboekje duikt in 2017 onder 1 procent: welke opties heeft u nog? Rente laatste spaarboekje duikt in 2017 onder 1 procent: welke opties heeft u nog? 16 december 2016. De goede huisvader kan in 2017 overwegen het spaarboekje links te laten liggen.
Spaarrekeningen vergelijken BNP Paribas Fortis.
Een spaarrekening kan nooit negatief staan en u kunt dus nooit rente verschuldigd zijn. Wat houdt de basisrente precies in? De basisrente krijgt u voor elk bedrag dat u op uw spaarrekening stort. Uw geld brengt rente op voor elke dag dat het op uw rekening staat ten laatste vanaf de kalenderdag na de storting.
Wat levert een spaarrekening op? Mijn geld en ik.
Als je midden in het jaar besluit om je spaarrekening stop te zetten, krijg je meestal onmiddellijk de rente uitgekeerd. Je kan je bank vragen om je een gedetailleerde intrestafrekening te bezorgen waarop de verschillende componenten van de rente staan uitgelegd.
Spaarboekje: vergelijking rentes 59 spaarboekjes in België beste-rente-spaarrekening.
Rentes spaarboekjes met hoge basisrente. Rentes spaarboekjes met hoge basisrente. Ik kan langer dan 1 jaar zonder mijn spaargeld. Als u over een startkapitaal beschikt dat u minstens 1 jaar kan missen, opteer dan voor een spaarboekje met hoge getrouwheidspremie. Opgelet: als u uw geld afhaalt binnen 12 maanden, vervalt de getrouwheidspremie volledig! Rentes spaarboekjes met hoge getrouwheidspremie. Ik wil sparen op korte termiijn en nog een anantrekkelijke rente opbrengt.
Een goede spaarrekening kiezen.
Het enige nadeel is dat de intresten van dit type spaarrekening onderworpen zijn aan roerende voorheffing. Maar desondanks bieden ze vaak een hoger rendement dan de gewone spaarrekeningen met een basisrente en een getrouwheidspremie, waarbij de eerste schijf aan intresten vrijgesteld is van roerende voorheffing.
Ondanks historisch lage rente blijft spaarboekje populair Binnenland Nieuws HLN.
Ook in 2018 zal de rente op het spaarboekje laag blijven, maar desondanks verwachten de meeste banken dat de spaarinlagen toch zullen blijven stijgen. Belfius bijvoorbeeld merkt op dat de spaarquote van de Belg, na een daling de voorbije jaren, weer wat kan toenemen als gevolg van de gestegen tewerkstelling en van het hogere beschikbaar inkomen.

Contacteer ons