Op zoek naar rente spaargeld?

rente spaargeld
 
Wat gedaan met je spaargeld in 2018? Bankshopper.
Kans is dus bijzonder klein dat de rente op de hypothecaire kredieten hoge toppen zal scheren. Al zijn beperkte stijgingen niet uitgesloten. Veel banken, economen en andere experts raden spaarders aan om hun spaargeld te beleggen in tijden van lage rentes.
Spaarrentes vergelijken: overzicht van Belgische spaarrekeningen.
De rente op uw lening is namelijk altijd hoger dan die op uw spaargeld. Ook als u een grote lening hebt op uw woning, zou u erover kunnen denken om uw lening af te lossen. In dit geval komt u in aanmerking voor een lagere rente.
Vergelijk spaarrekeningen België Spaargids.be.
Simulator spaarrekeningen nieuw. 27/02 populair Record Bank verdubbelt rente op 1 jaar. 22/02 populair Moneyou verlaagt rente op spaarrekeningen. 20/02 populair Wat is het verschil tussen gereglementeerd en niet-gereglementeerd sparen? 20/02 Staatsbon brengt 090, procent op. 18/02 populair Waarom beleggingsplannen interessant zijn.
Vergelijk spaarrekeningen Slim Sparen.
Nieuws over sparen. Vragen over sparen. Vergelijk de 10 spaarrekeningen met de hoogste rente. Dit zijn vandaag de spaarrekeningen waar je spaargeld best rendeert. Het zijn stuk voor stuk spaarproducten waar geen voorwaarden aan verbonden zijn en die u online kunt afsluiten.
Zo verlies je geld door te sparen Consument Geld HLN.
In dat geval levert het spaarboekje je een reële rente op van 2%. De inflatie zorgt ervoor dat je met je spaargeld minder kan kopen, maar op het einde van de rit groeit je spaarvarkentje sneller dan het tempo waaraan de prijzen stijgen.
Spaarboekje: vergelijking rentes 59 spaarboekjes in België beste-rente-spaarrekening.
Rentes spaarboekjes met hoge basisrente. Rentes spaarboekjes met hoge basisrente. Ik kan langer dan 1 jaar zonder mijn spaargeld. Als u over een startkapitaal beschikt dat u minstens 1 jaar kan missen, opteer dan voor een spaarboekje met hoge getrouwheidspremie. Opgelet: als u uw geld afhaalt binnen 12 maanden, vervalt de getrouwheidspremie volledig! Rentes spaarboekjes met hoge getrouwheidspremie. Ik wil sparen op korte termiijn en nog een anantrekkelijke rente opbrengt.
Belastingen op inkomsten uit spaargeld KBC Bank Verzekering.
Belastingen op inkomsten uit spaargeld. Belastingen op inkomsten uit spaargeld. Hoe worden interesten op de spaarrekening belast? Roerende voorheffing RV. Op de inkomsten uit roerende goederen, bijvoorbeeld interesten op een spaarrekening, moet je belasting betalen. Die inkomstenbelasting heet roerende voorheffing.
Hoe krijg je meer dan 1 procent rente op je spaargeld? Sparen Moneytalk.be.
29 Keer gedeeld. Hoe krijg je meer dan 1 procent rente op je spaargeld? Niels Saelens Redacteur Trends.be Moneytalk.be. 04/08/16 om 1126: Bijgewerkt op 05/08/16 om 1001.: Wie zijn geld wil beschermen tegen verdere rentedalingen, kan aan termijnsparen doen. Een termijnrekening op vier jaar kan meer dan 1 procent rente opbrengen.
Een goede spaarrekening kiezen.
Maar staat er 75 000 op, dan krijgt u slechts een basisrente van 1 %, en dat niet alleen op het gedeelte boven de 50 000 maar op de totaliteit van uw spaargeld. De getrouwheidspremie is verworven indien uw geld 12 maanden onafgebroken op de rekening blijft.

Contacteer ons