Op zoek naar rente spaarrekening?

rente spaarrekening
 
Crelan spaarboekje Crelan.
In geval van faillissement of risico van faillissement van de financiële instelling loopt de spaarder het risico zijn spaargeld te verliezen of kan hij worden onderworpen aan een vermindering / omzetting in aandelen Bail-in van het bedrag van de vordering die hij heeft op de financiële instelling boven het bedrag van 100.000 dat valt onder de depositogarantie. Een spaarrekening heeft een onbepaalde looptijd. Het geld op uw Crelan spaarboekje kunt u steeds opvragen of transfereren naar een andere rekening, zonder kosten. De basisrentevoet en getrouwheidspremie kunnen worden aangepast aan wijzigende marktomstandigheden. Als de rente van een spaarboekje wijzigt worden de rekeninghouders daarvan op de hoogte gebracht via de rekeninguittreksels.
Een goede spaarrekening kiezen.
Het enige nadeel is dat de intresten van dit type spaarrekening onderworpen zijn aan roerende voorheffing. Maar desondanks bieden ze vaak een hoger rendement dan de gewone spaarrekeningen met een basisrente en een getrouwheidspremie, waarbij de eerste schijf aan intresten vrijgesteld is van roerende voorheffing.
Spaarrekening KBC Bank Verzekering.
Kenmerken van deze spaarrekening. Fiscaal voordelig Voor natuurlijke personen is de eerste schijf van 960 euro rente per jaar inkomsten 2018 vrijgesteld van roerende voorheffing, die momenteel 15% bedraagt. Gratis spaarrekening Geen kosten om je spaarrekening te openen en te beheren.
Spaargids, de beste spaarrekeningen, kasbons, termijnrekeningen, levensverzekeringen, hypotheek en autoleningen.
Spaarrekeningen voor bedrijven nieuw. Ratings Beoordelingen Banken. Simulator spaarrekeningen nieuw. 27/02 populair Record Bank verdubbelt rente op 1 jaar. 22/02 populair Moneyou verlaagt rente op spaarrekeningen. 20/02 populair Wat is het verschil tussen gereglementeerd en niet-gereglementeerd sparen? 20/02 populair Staatsbon brengt 090, procent op.
Spaarrekening: vergelijking spaarboekjes met hoge getrouwheidspremie Beste-rente-spaarekening.be.
Klassieke spaarrekening met kantoren service. Getrouwhedispremie toegekend na 11 maanden. Nu in de kijker.: MeDirect, ME12 Niet-gereglementeerde spaarrekening. ME12: 100%, netto rente. Santander, Vision Gereglementeerde spaarrekening. Vision: 015%, basisrente en 050%, getrouwheidspremie. Informatie meegedeeld onder voorbehoud van fouten of wijzigingen.
Rente laatste spaarboekje duikt in 2017 onder 1 procent: welke opties heeft u nog? Bankshopper.
Argenta heeft de beste Spaarrekening van het Jaar 2018. 19 januari 2018. Home Nieuws Rente laatste spaarboekje duikt in 2017 onder 1 procent: welke opties heeft u nog? Rente laatste spaarboekje duikt in 2017 onder 1 procent: welke opties heeft u nog?
Vergelijk spaarrekeningen België Spaargids.be.
bpost bank Getrouwheidsspaarrekening. bpost bank Online Spaarrekening. Record Bank Platinum. Record Bank Webspaarrekening. Axa I-plus spaarrekening. Banca Monte Paschi Belgio Gewone spaar Deposito. Deutsche Bank E-saving account. Deutsche Bank E-Fidelity account. Triodos spaarrekening Plus. Rentegarantie, de rente is gegarandeerd voor een bepaalde periode.
Spaarrekeningen Belfius.
De wettelijke Informatiefiche over de depositobescherming. Document essentiële spaardersinformatie Belfius Spaarrekening. Informatiedocument van de gereglementeerde spaarrekeningen. De wettelijke Informatiefiche over de depositobescherming. Gereglementeerde spaarrekening, verhandeld door Belfius Bank. De spaarrekening voor uw onverwachte uitgaven. Looptijd: onbepaalde duur. Rente op jaarbasis.
Spaarboekje: vergelijking rentes 59 spaarboekjes in België beste-rente-spaarrekening.
Ik wil sparen op korte termiijn en nog een anantrekkelijke rente opbrengt. Voor spaarders die hun geld tijdelijk willen parkeren en tegelijk willen genieten van een hoge rente. Met de niet-gereglementeerde spaarrekening geniet u van een eenvoudige combinatie van hoge rentevoet en hoge beschikbaarheid.

Contacteer ons