Zoeken naar intresten op spaarboekjes

intresten op spaarboekjes
 
Spaarrekening vergelijken? Vergelijk hier ALLE aanbieders.
Het is overigens niet verplicht om spaarders zowel een getrouwheidspremie als een basisrente te geven wanneer een niet-gereglementeerde spaarrekening openen. Spaargeld brengt vanaf de eerste dag een basisrente op. Zolang het geld van de spaarder op een spaarboekje blijft staan, krijgt hij een basisrente.
Spaarboekje: vergelijking rentes 59 spaarboekjes in Belgiƫ beste-rente-spaarrekening.
Ik wil mijn spaargeld binnen het jaar aanweden? Als u regelmatig maandelijkse stortingen doet met een horizon op minder dan 1 jaar, of als u weet dat u het geld binnen enkele maanden zal nodig hebben, opteer dan voor een spaarboekje met hoge basisrente. Rentes spaarboekjes met hoge basisrente. Rentes spaarboekjes met hoge basisrente.
Wat levert een spaarrekening op? Mijn geld en ik.
De bank mag om het even welke rente aanbieden als ze hierdoor niet in moeilijkheden kan komen. Maar als de bank wil dat haar klanten kunnen genieten van fiscale vrijstelling op hun rentevergoedingen gereglementeerde spaarboekjes, dan moet de bank zich houden aan een aantal wettelijke regels.
Vergelijk spaarrekeningen en spaarbanken.
Vergelijk alle spaarrekeningen Juli 2018. De top 5 spaarrekeningen met de hoogste spaarrente die er op dit ogenblik voorhanden is. Korte termijn sparen. De top 5 korte termijn spaarrekeningen om uw geld enkele maanden vast te zetten. De top 5 spaarboekjes voor jongeren tot 18 jaar tegen de hoogste rente.
Belastingen op inkomsten uit spaargeld KBC Bank Verzekering.
De bank bekijkt elke spaarrekening afzonderlijk. Maar het kan natuurlijk dat de som van de interesten op al je spaarrekeningen bij dezelfde of verschillende banken hoger is dan het maximum dat vrijgesteld is van belastingen. Bovendien worden de interesten van minderjarige kinderen meegeteld bij de interesten van de ouders.
Spaarrekening: vergelijking spaarboekjes met hoge getrouwheidspremie Beste-rente-spaarekening.be.
In tegenstelling tot de spaarboekjes met hoge basisrente, is het voordeel van deze formule dat u de zekerheid hebt dat de getrouwheidpremie niet varieert, noch naar boven of naar beneden, eens uw spaargeld is gestort. Als tegensprestatie vraagt de bank wel dat u het geld strikt 12 opeenvolgende maanden op de rekening laat staan, en geen dag minder, zo niet krijgt u de getrouwheidpremie niet gestort.
Belangrijk om weten in 2018: belastingvrij spaarplafond wordt gehalveerd Geld HLN.
De interesten op de spaarboekjes zullen dan niet meer vrijgesteld zijn van belastingen tot 1.880 euro per persoon, maar tot 960 euro, bijna een halvering dus. De regering-Michel wil daarmee het begrotingstekort onder controle houden. Tot nog toe waren de intresten op spaarboekjes vrijgesteld van belastingen tot 1.880 euro per persoon.
Een goede spaarrekening kiezen.
Aangezien u zich nooit moet afvragen of u geen in opbouw zijnde getrouwheidspremie verliest op het moment dat u geld wilt opnemen, zijn ze zelfs veel transparanter dan de klassieke spaarrekeningen. Het enige nadeel is dat de intresten van dit type spaarrekening onderworpen zijn aan roerende voorheffing.
santander_statisch3_970x250_V2_adw. santander_300x600_statisch3_V2_adw.

Contacteer ons