Resultaten voor rente banken

rente banken
 
Spaarrekening vergelijken? Vergelijk hier ALLE aanbieders.
Daarenboven mag de bank geen rentevoet toekennen die hoger ligt dan de gereglementeerde maximale rentevoet. De basisrente mag nu niet hoger zijn dan 3 procent. Enkel wanneer de rente van de Europese Centrale Bank hoger ligt, mogen de banken een hoger tarief geven aan hun klanten.
Spaarrekeningen met hoogste rente België Spaargids.be.
Spaarrekeningen voor bedrijven nieuw. Ratings Beoordelingen Banken. Simulator spaarrekeningen nieuw. 16/08 Vier op de tien huurwaarborgen bij KBC al volledig digitaal afgehandeld. 15/08 Welk effect hebben de nieuwe erfenisregels op uw nalatenschap? 13/08 populair Belg overschat pensioenuitkering, maar onderschat pensioenkosten. 01/08 AXA Bank verlaagt rente op spaarrekeningen.
Spaarrekening voor ondernemingen Vergelijk hier ALLE aanbieders.
De spaarder geniet in zon geval dus niet van een fiscale vrijstelling. Daarnaast zijn de banken vrij om te bepalen hoe hoog of hoe laag de rente is. Banken mogen met andere woorden een rente aanbieden van 0 procent of zelfs lager.
Vergelijk spaarrekeningen en spaarbanken.
Vergelijk de opbrengst van uw spaargeld! Bereken snel op basis van uw huidig spaarboekje hoeveel rente u momenteel krijgt per jaar. En meer nog, krijg direct inzichtelijk in hoeveel extra spaaropbrengst u eigenlijk links laat liggen door niet voor een hogere spaarrente te gaan.
28 spaarbanken onder de loep in België Beste-rente-spaarrekening.be.
www.beste-rente-spaarrekening.be wijst elke verantwoordelijkheid af en nodigt u uit om de correctheid van de gegevens in de brochures van de banken na te gaan alvorens een beslissing te nemen. Nu in de kijker.: MeDirect, ME6 Niet-gereglementeerde spaarrekening. ME6: 040%, netto rente.
Spaarboekje: vergelijking rentes 59 spaarboekjes in België beste-rente-spaarrekening.
Ik wil sparen op korte termiijn en nog een anantrekkelijke rente opbrengt. Voor spaarders die hun geld tijdelijk willen parkeren en tegelijk willen genieten van een hoge rente. Met de niet-gereglementeerde spaarrekening geniet u van een eenvoudige combinatie van hoge rentevoet en hoge beschikbaarheid.
Spaarboekje met hoogste rente is niet altijd de beste keuze Bankshopper.
Daardoor ligt de reële rente na een jaar sparen minder hoog dan wat de banken in theorie beloven. Kijken naar de voorwaarden. Een andere bank die onlangs nog in de spotlight kwam te staan, is MeDirect. De internetbank heeft vorig jaar de ME12-Spaarrekeningen geopend, een niet-gereglementeerd spaarboekje dat netto 1 procent rente opbrengt.
Wat levert een spaarrekening op? Mijn geld en ik.
Die regels koppelen de maximale rentevergoeding aan de rente van de ECB. Ligt die rente boven 3% dan mogen de banken de ECB-rente als maximale basisrente hanteren. Ligt de rente van de ECB lager, dan mogen ze tot max. 3% basisrente bieden.
santander_statisch3_970x250_V2_adw. santander_300x600_statisch3_V2_adw.

Contacteer ons