Resultaten voor termijnrekening

termijnrekening
 
De risicos van termijnrekeningen Wikifin.
De bank moet zich houden aan de beloofde intrest voor de looptijd van de termijnrekening. Als uw termijnrekening minder dan een jaar loopt, krijgt u niet de aangeduide procenten, maar wel een deel daarvan naargelang het aantal dagen dat uw termijnrekening loopt.
Vanaf wanneer ben je beter af met een termijnrekening? Sparen Moneytalk.be.
Vanaf wanneer ben je beter af met een termijnrekening? 25/10/16 om 0925: Bijgewerkt om 0925.: Wat brengt een termijnrekening momenteel nog op en vanaf welke looptijd krijg je meer dan op een spaarrekening, rekening houdend met de nieuwe 30 % roerende voorheffing?
Wat is een termijnrekening Spaargids.be.
De rente op de termijnrekening wordt volledig belast aan een tarief van 30% roerende voorheffing. Daarom spreekt men bij een termijnrekening van bruto en nettorendement. Er zijn termijnrekeningen in alle mogelijke termijnen, van 1 maand tot en met 10 jaar.
Termijnrekening vergelijken? Vergelijk hier ALLE aanbieders.
Wie een termijnrekening heeft, moet niet bang zijn voor eventuele renteverlagingen. Dat betekent ook dat de spaarder geen beroep kan doen op een hogere vergoeding wanneer de tarieven stijgen. Daarom is een termijnrekening voornamelijk interessant wanneer de rente hoge toppen scheert.
Waarom zou je kiezen voor een termijnrekening? Nieuws HLN.
Dit biedt de mogelijkheid om te mikken op hogere intresten of op een stijging van de wisselkoers. Daarnaast kan een termijnrekening in vreemde munt een oplossing zijn voor het geval u bijvoorbeeld een obligatie in Australische dollar hebt die op vervaldag komt, maar nog niet meteen een herbelegging ziet in diezelfde munt.
Termijnrekeningen vergelijken Belgiƫ Spaargids.be.
Zoek de termijnrekening met de hoogste rentevoet uit meer dan 2000 tarieven. Hoe werkt een termijnrekening? Eenvoudig, de rente van een termijnrekening ligt vast gedurende de looptijd van de termijnrekening. De intrest wordt jaarlijks uitbetaald, of op het einde van de looptijd.
Termijnrekening vergelijken TopCompare.be.
De hoogte van de rentevoet bij een termijnrekening ligt vaak ook wat hoger dan die op gewone spaarrekeningen. Aangezien de rente constant blijft, is de termijnrekening een financieel product waarbij u zekerheid over uw rendement heeft. Uw termijnrekening vergelijken is dus niet overbodig als u de beste termijnrekening in de Belgische markt wilt terugvinden.
Wat is een termijnrekening? Mijn geld en ik.
Wat is een termijnrekening? Wat is een termijnrekening? Wat is een termijnrekening? Als je spaargeld hebt dat je voor een bepaalde of langere tijd kan missen, dan kan je een termijnrekening overwegen. Bij een termijnrekening zet je spaargeld voor een bepaalde termijn vandaar de naam vast.
Termijnrekening NIBC Direct.
NIBC Direct Termijnrekening. U wil graag op voorhand weten wat uw spaargeld exact zal opbrengen. Dan is de termijnrekening de oplossing. NIBC Direct biedt u toptarieven op alle termijnen van 3 maand tot 10 jaar. Een termijnrekening openen is steeds gratis en u heeft slechts een minimuminleg van 100.

Contacteer ons