Op zoek naar spaarrekening rente?

spaarrekening rente
 
Spaargids, de beste spaarrekeningen, kasbons, termijnrekeningen, levensverzekeringen, hypotheek en autoleningen.
Vind ik leuk. 07/05 nieuw Belgen kennen vrij goed kenmerken van spaarrekening. 07/05 nieuw Vooral zichtrekeningen met kredietkaarten werden duurder. 03/05 populair KBC lanceert duurzaam pensioenspaarfonds. 02/05 populair Risico's' nemen loont nog altijd bij beleggen. 29/04 Stop ook een reisverzekering in uw bagage. 29/04 Wanneer is de aankoop van een huis effectief rond? 29/04 Heeft het zin om uw hypotheek te heronderhandelen? Goedkoopste hypothecaire leningen vandaag. Welke rente voor uw nieuwe woonlening mag u nu écht verwachten?
Spaarrekening: vergelijking spaarboekjes met hoge getrouwheidspremie Beste-rente-spaarekening.be.
Klassieke spaarrekening met kantoren service. Getrouwhedispremie toegekend na 11 maanden. Nu in de kijker.: MeDirect, ME12 Niet-gereglementeerde spaarrekening. ME12: 100%, netto rente. Santander, Vision Gereglementeerde spaarrekening. Vision: 015%, basisrente en 050%, getrouwheidspremie. Informatie meegedeeld onder voorbehoud van fouten of wijzigingen.
Spaarrekeningen vergelijken BNP Paribas Fortis.
Een spaarrekening kan nooit negatief staan en u kunt dus nooit rente verschuldigd zijn. Wat houdt de basisrente precies in? De basisrente krijgt u voor elk bedrag dat u op uw spaarrekening stort. Uw geld brengt rente op voor elke dag dat het op uw rekening staat ten laatste vanaf de kalenderdag na de storting.
Santander_calculator_970x250_V1_NL. Santander_calculator_300x600_V2_NL.
Superior Spaarrekening: sparen tegen aantrekkelijke rente.
In dat geval raden wij u een spaarrekening aan met een hoge basisrente, zoals onze Superior Spaarrekening. Met een hoge basisrente krijgt u een aantrekkelijke vergoeding voor spaargeld dat u altijd kunt aanspreken. Uw spaargeld is en blijft voortdurend beschikbaar.
Spaarboekje: vergelijking rentes 59 spaarboekjes in België beste-rente-spaarrekening.
Ik wil sparen op korte termiijn en nog een anantrekkelijke rente opbrengt. Voor spaarders die hun geld tijdelijk willen parkeren en tegelijk willen genieten van een hoge rente. Met de niet-gereglementeerde spaarrekening geniet u van een eenvoudige combinatie van hoge rentevoet en hoge beschikbaarheid.
Online Spaarrekening met hogere basisrente NIBC Direct.
Nog niet overtuigd? Vergelijk heel gemakkelijk of de gereglementeerde spaarrekening van NIBC Direct voor u een beter rendement biedt dan de spaarrekening die u heeft bij uw huidige bank. Rente op jaarbasis. NIBC Direct Spaarrekening. NIBC Direct Spaarrekening. Dat doe je direct.
Argenta.
Un compte d'épargne' réglementé est un compte en euros sans stipulation conventionnelle de terme ou de préavis qui satisfait aux conditions visées par larticle 2 de lAR/CIR 92 qui est réservé à la gestion par internet. Le solde sur ce compte rapporte une rémunération sous la forme dintérêts.
Een goede spaarrekening kiezen.
Het enige nadeel is dat de intresten van dit type spaarrekening onderworpen zijn aan roerende voorheffing. Maar desondanks bieden ze vaak een hoger rendement dan de gewone spaarrekeningen met een basisrente en een getrouwheidspremie, waarbij de eerste schijf aan intresten vrijgesteld is van roerende voorheffing.

Contacteer ons