Resultaten voor spaarrekening rente

spaarrekening rente
 
Spaarrekeningen vergelijken BNP Paribas Fortis.
Een spaarrekening kan nooit negatief staan en u kunt dus nooit rente verschuldigd zijn. Wat houdt de basisrente precies in? De basisrente krijgt u voor elk bedrag dat u op uw spaarrekening stort. Uw geld brengt rente op voor elke dag dat het op uw rekening staat ten laatste vanaf de kalenderdag na de storting.
Spaarboekje: vergelijking rentes 59 spaarboekjes in België beste-rente-spaarrekening.
Ik wil sparen op korte termiijn en nog een anantrekkelijke rente opbrengt. Voor spaarders die hun geld tijdelijk willen parkeren en tegelijk willen genieten van een hoge rente. Met de niet-gereglementeerde spaarrekening geniet u van een eenvoudige combinatie van hoge rentevoet en hoge beschikbaarheid.
Wat levert een spaarrekening op? Mijn geld en ik.
Wat levert een spaarrekening op? Wat levert een spaarrekening op? Wat brengt een spaarrekening op? Als je geld op een spaarrekening stort, betaalt de bank in ruil hiervoor een vergoeding: rente. De rentevergoeding op een spaarrekening bestaat uit 2 elementen: een basisrente en een getrouwheidspremie.
Spaarrekeningen Belfius.
De wettelijke Informatiefiche over de depositobescherming. Document essentiële spaardersinformatie Belfius Spaarrekening. Informatiedocument van de gereglementeerde spaarrekeningen. De wettelijke Informatiefiche over de depositobescherming. Gereglementeerde spaarrekening, verhandeld door Belfius Bank. De spaarrekening voor uw onverwachte uitgaven. Looptijd: onbepaalde duur. Rente op jaarbasis.
Vergelijk spaarrekeningen België Spaargids.be.
bpost bank Spaarrekening. bpost bank Getrouwheidsspaarrekening. bpost bank Online Spaarrekening. Record Bank Platinum. Record Bank Webspaarrekening. AXA I-plus spaarrekening. Banca Monte Paschi Belgio Gewone spaar Deposito. Deutsche Bank E-saving account. Deutsche Bank E-Fidelity account. Rentegarantie, de rente is gegarandeerd voor een bepaalde periode.
Van sparen word je armer en dat zal nog een tijdje zo blijv. Het Nieuwsblad.
De rente is nu 011, procent en zou gewoon nul zijn als er geen wettelijk minimum zou zijn, zegt De Leus. We verwachten dat de Europese Centrale Bank eind 2018 of begin 2019 de rente met 025, procent verhoogt. Dan gaan de rentes op de spaarboekjes misschien naar 015, of 020, procent stijgen. Maar daar word je volgens De Leus eigenlijk nog altijd armer van. Omdat de inflatie tegen mogelijk tegen de 2 procent zit, zegt hij. Alles wordt dus 2 procent duurder, terwijl je geld maar met pakweg 02, procent stijgt. De Belgische spaarders hebben door dat mechanisme dit jaar een paar miljard aan koopkracht verloren. En dat koopkrachtverlies zal nog een hele tijd doorgaan, zegt De Leus. Voor alle duidelijkheid: natuurlijk is het wijs en goed om wat geld opzij te zetten op een spaarboekje, zegt De Leus. Je moet een buffer houden voor als je plots ziek wordt of je auto het begeeft. Maar zet geen gigantische sommen op zon spaarrekening.
Spaarrekening: vergelijking spaarboekjes met hoge getrouwheidspremie Beste-rente-spaarekening.be.
Klassieke spaarrekening met kantoren service. Getrouwhedispremie toegekend na 11 maanden. Nu in de kijker.: MeDirect, ME12 Niet-gereglementeerde spaarrekening. ME12: 100%, netto rente. Santander, Vision Gereglementeerde spaarrekening. Vision: 015%, basisrente en 050%, getrouwheidspremie. Informatie meegedeeld onder voorbehoud van fouten of wijzigingen.
Spaarrekeningen in vraag en antwoord De Standaard.
U plaatst uw geld op een spaarboekje en in ruil hiervoor krijgt u een vergoeding van de bank in de vorm van rente. De rentevergoeding op een spaarrekening bevat twee componenten: een basisrente en een getrouwheidspremie. De basisrente is een gegarandeerd spaarpercentage dat de bank uitkeert voor elke dag uw geld op een spaarboekje staat.
Wat brengt uw spaarrekening op? Wikifin.
Getrouwheidspremies verworven tijdens het eerste kwartaal de maanden januari, februari of maart brengen dus op hun beurt rente op vanaf 1 april. Getrouwheidspremies verworven tijdens het tweede, derde en vierde kwartaal brengen op hun beurt rente op vanaf respectievelijk 1 juli, 1 oktober en 1 januari. Op 1 oktober 2016 stort u 1 000 euro op uw spaarrekening.

Contacteer ons