Op zoek naar kbc spaarrekening?

kbc spaarrekening
 
KBC past rente spaarrekeningen aan Bankshopper.
KBC zal daarom een paar rentetarieven aanpassen. Vanaf 16 april 2016 daalt de basisrente op de gewone spaarrekening van 005%, naar 001%. De getrouwheidspremie blijft behouden op 010%. De vergoeding op de gewone spaarrekening respecteert daarmee het wettelijk voorziene minimum.
Sparen bij KBC Spaargids.be.
Wat heeft KBC toch geluk dat zoveel Vlamingen nooit bij. een andere bank gaan kijken maar alleen maar blijven bankieren bij de mastodont waar hun vader en hun moeder klant was. Andere spaarrekening dan Start2Save brengt slechts de belabberde intrest op van 0.2 procent.
KBC Start2Save: 040%, 010%, beste-rente-spaarrekening.be.
Indien gewenst kan de klant elk moment het bedrag van zijn maandelijkse storting aanpassen. Er kan maar één opdracht gebeuren per begunstigde Start2Save spaarrekening. Bij niet-naleving van de voorwaarden kan KBC Bank de Start2Save spaarrekening omzetten in een gewone spaarrekening.
Spaarrekeningen KBC Bank Verzekering.
Gratis spaarrekening voor je kind. Gratis spaarrekening voor je kind. Met een KBC-Spaarrekening voor je kind bouw je op jouw tempo aan een goed gevuld spaarvarken voor je kleine spruit. Ontdek het volledige aanbod. Betalen en zelf bankieren. Maak een afspraak. Vind een kantoor. Een vraag, probleem of klacht? Card Stop 070 344 344. Let op, geld lenen kost ook geld. Volg ons op. Chat met ons. Bel KBC Live op 078 152 153.
3 alternatieven voor sparen KBC Bank Verzekering.
Je krijgt doorgaans een hogere rente dan op een gewone spaarrekening. Voor bepaalde termijnbeleggingen is je belegde kapitaal ook beschermd door het depositogarantiestelsel tot een bedrag van 100.000 euro per persoon en per bank, onder bepaalde voorwaarden. Een termijnrekening is gratis. Nadelen van een termijnrekening. Je geld is niet meteen beschikbaar: je kunt pas aan je geld op de eindvervaldag van je termijnrekening. Je moet minimaal een bepaald bedrag beleggen, variërend van een paar honderd tot 10.000 euro. Termijnrekeningen en kasbons. Met een termijnrekening of kasbon kun je rekenen op een vaste rente. Ontdek het aanbod van KBC.
Spaarrekeningen KBC April 2018.
Vergelijk KBC met 31 andere spaarbanken. Klanttevredenheid: 0 / 10 15 reviews. Termijnrekening Credit card Prepaid credit card Reviews 15 Uw ervaring Oude tarieven. Nieuwe bank regelt alles U moet zelf niet meer naar uw vorige bank! Continuïteit gegarandeerd Binnen 8 werkdagen is de bankoverstap in orde. Blijf ook bij uw huidige bank Open gewoon een aparte spaarrekening met hogere rente.
Spaarrekening KBC Bank Verzekering.
Gratis spaarrekening Geen kosten om je spaarrekening te openen en te beheren. Risico Het geheel van de depositos die je bij KBC Bank aanhoudt wordt ten belope van maximaal 100.000 euro per persoon, onder bepaalde voorwaarden gewaarborgd. In geval van insolventie van KBC Bank vb.
KBC: aanpassing klassieke spaarrekening.
KBC: aanpassing klassieke spaarrekening 5 jaar geleden dinsdag 23 oktober 2012. Nu BNP Paribas Fortis en Belfius het mes hebben gezet in de vergoeding op hun klassieke spaarrekening, kan KBC niet achterblijven. Deze spaarrekening is niet interessant. Op de markt zijn betere alternatieven voorhanden.
Gezamenlijke spaarrekening KBC Bank Verzekering.
Een nieuwe spaarrekening open je heel eenvoudig met je app. Online spaarrekening openen. Is deze pagina nuttig voor jou? Je mooiste foto op je bankkaart. Je mooiste foto op je bankkaart. Personaliseer je bankkaart met een zelfgekozen foto. Hoeveel sparen per maand? Hoeveel sparen per maand? Waar je ook voor spaart, op regelmatige basis geld opzijzetten loont. Een gezamenlijke rekening. Een gezamenlijke rekening. De handigste oplossing om als koppel je huur, energiefacturen of boodschappen mee te betalen. Je huurwaarborg openen. Je huurwaarborg openen. Als je gaat huren, is het een goed idee om je huurwaarborg vast te zetten op een geblokkeerde rekening. Ontdek de huurwaarborgspaarrekening. Ontdek het volledige aanbod. Betalen en zelf bankieren. Maak een afspraak. Vind een kantoor. Een vraag, probleem of klacht? Card Stop 070 344 344. Let op, geld lenen kost ook geld. Volg ons op. Chat met ons. Bel KBC Live op 078 152 153.

Contacteer ons