Meer resultaten voor lange termijn rente

lange termijn rente
 
Help, de rente stijgt! Het" is nú het moment om een huis te kopen" economie De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus.
Feit is dat de crisismodus verlaten wordt, en we afstevenen op een normalisering van het monetair beleid. De langetermijnrente is de rente op leningen met een looptijd vanaf 2 jaar. De Belgische langetermijnrente is sinds december gestegen van zowat 048, procent tot 095, procent.
Rente. Rente.
Moody's' beloont Ageas mogelijk met hogere rating. Prins Laurent gaat in beroep tegen vermindering dotatie. Bekaert stuurt winstalarm week voor halfjaarcijfers. Sir David Attenborough: Vergeet de brexit en ga vlinders tellen. De Croo: Telecommarkt is er niet voor de aandeelhouders.
OLO 10 Jaar, 3 augustus 2018: 0.80% Spaargids.be.
OLO op 10 jaar gemiddelde rente, grafiek en historiek. De OLO afkorting voor Obligation Linéaire/Lineaire Obligatie is de rente die betaald wordt op overheidsobligaties. De evolutie van de OLO is een goede graadmeter voor de evolutie van de rente van de woonlening.
De Belgische langetermijnrente is op enkele maanden tijd van 07, naar 09%, gegaan.
Het is niet de rente op lange termijn die bepalend is voor de spaarrente op de spaarboekjes. De banken baseren zich voornamelijk op de kortetermijnrente bij het bepalen van de spaartarieven. De Belgische rente op 1 jaar schommelt momenteel rond de 054%.
Langetermijnrente op zucht van 1 procent en dat is slecht n. Het Nieuwsblad.
Toen zorgde de aanstelling van Donald Trump als president van de VS voor heel wat optimisme op de financiële markten. Een hogere rente maakt lenen duurder. Zo vormt de Belgische rentevoet OLO op tien jaar de basis waarop banken de rente van de hypothecaire leningen berekenen.
steilere-rentecurve-verschil-rente-op-korte-en-lange-termijn.
De rente op lange termijn zou in principe altijd hoger moeten zijn dan die op korte termijn. Dit is logisch aangezien beleggers een risicopremie eisen extra rentevergoeding voor het nemen van extra risicos naarmate ze hun gelden langer vastzetten. Over een langere termijn is het immers moeilijker te voorspellen hoe de inflatie, de financiële situatie van de emittent en de rentestand zullen evolueren.
Finipedia De Tijd.
De rentetarieven van spaar en beleggingsproducten zijn afhankelijk van uiteenlopende rentestanden. Denk maar aan de euribor of de korte en langetermijnrente. Voor die laatste is het referentiepunt voor veel economen de rente van overheidsobligaties bijvoorbeeld de Belgische OLO s op 10 jaar.
Over schulden, groei, inflatie en de lange rente Doorbraak.be.
Met een dalende groei komt een dalende lange rente overeen. De overheidsobligatiemarkten voorzien op termijn een dalende groei en daarom bleef de lange rente trendmatig dalen. Terloops, sedert het einde van de crisis van 2007-2009 daalde de groei in de wereld quasi continu.
Alle artikels over langetermijnrente" Trends.be.
De tienjaarsrente zakte onder de symbolische grens van 13, procent. Belgische lange rente op dieptepunt: goed nieuws voor overheid, slecht nieuws voor spaarder. De Belgische rente blijft maar dalen, net als elders in Europa. Daar is een verklaring voor, maar volgens Danny Reweghs, directeur analyse en strategie van MoneyTalk, is de nieuwe vlucht van de belegger naar veiligheid niet zonder gevaar. Financiële markten liggen niet wakker van moeder van alle verkiezingen. De Belgische langetermijnrente is onder de 2 procent gezakt. Volgens Danny Reweghs, directeur analayse en strategie bij MoneyTalk, is dat een teken dat de financiële markten weinig belang hechten aan de komende verkiezingen op 25 mei in ons land. Belgische rente zakt onder de 5 procent. De rente op Belgische staatsobligaties met een termijn van 10 jaar daalt donderdag onder de grens van 5 procent.

Contacteer ons