Resultaten voor rentevoet spaarrekening

rentevoet spaarrekening
 
Online spaarrekening met hogere basisrente AXA Bank.
U kunt dankzij spaargeld onverwachte kosten het hoofd bieden, sparen voor uw pensioen of gewoonweg voor de toekomst. De start2bank spaarrekening is een geschikte gereglementeerde spaarrekening als u wilt sparen tot maximum 1 miljoen euro en toch gemakkelijk geld wilt opnemen met minimaal premieverlies.
Superior Spaarrekening: sparen tegen aantrekkelijke rente.
Uw spaargeld is en blijft voortdurend beschikbaar. De interesten van uw spaarrekening zijn vrijgesteld van roerende voorheffing van 15% tot 1.880 EUR inkomsten 2016 per jaar en per belastingplichtige. De interesten van een rekening op naam van beide echtgenoten of wettelijk samenwonenden zijn vrijgesteld tot 3.760 EUR inkomsten 2016. 002%, basisrente en 010%, getrouwheidspremie. De rentevoet is niet gewaarborgd; hij kan wijzigen naargelang de marktomstandigheden. Bij wijziging van de rentevoeten worden de cliƫnten op de hoogte gebracht via een bijlage bij de rekeninguittreksels of langs elektronische weg.
Spaarrekeningen.
Lees de analyse. Analyse Haal het beste uit uw spaarcenten: verkies een spaarrekening afgestemd op uw persoonlijke spaardoelen. 2 maanden geleden woensdag 27 juni 2018. De beste spaarrekening is niet zomaar die ene die in totaal basisrente getrouwheidspremie de hoogste rente biedt.
Spaarrekening KBC Bank Verzekering.
Kenmerken van deze spaarrekening. Fiscaal voordelig Voor natuurlijke personen is de eerste schijf van 960 euro rente per jaar inkomsten 2018 vrijgesteld van roerende voorheffing, die momenteel 15% bedraagt. Gratis spaarrekening Geen kosten om je spaarrekening te openen en te beheren.
Spaarrekeningen met hoogste rente Belgiƫ Spaargids.be.
Deze spaarboekjes zijn bedoeld voor wie zijn geld minstens 1 jaar kan laten staan. De basisrente krijgt u voor elke dag dat het spaargeld op de spaarrekening staat. De getrouwheidspremie krijgt u erbovenop, maar enkel als het geld 1 jaar onaangeroerd blijft.
Wat levert een spaarrekening op? Mijn geld en ik.
Wanneer je bank de basisrente wijzigt, mag ze deze rentevoet in de drie daaropvolgende maanden niet meer verlagen. Ook de getrouwheidspremie is aan voorwaarden gekoppeld. Die mag maximaal de helft bedragen van de hoogst toegelaten basisrente en minimaal een kwart van de basisrente die de bank effectief toepast. Wanneer wordt de rente uitbetaald? Je basisrente wordt jaarlijks uitgekeerd. Dit gebeurt meestal op het einde van het jaar. Bij sommige banken kan je dat moment ook zelf kiezen. Je getrouwheidspremie wordt dan weer vier keer per jaar uitbetaald: op 1 januari, 1 april, 1 juli en 1 oktober. Als je midden in het jaar besluit om je spaarrekening stop te zetten, krijg je meestal onmiddellijk de rente uitgekeerd.
Vergelijk spaarrekeningen Slim Sparen.
Ze wordt toegekend per jaar voor elk bedrag dat gedurende twaalf opeenvolgende kalendermaanden, volgend op de periode waarover de aangroeipremie wordt toegekend, op de rekening staat. Dit bedrag is het verschil tussen de spaarrekening met de hoogste spaarrente en de spaarrente van deze bank.
santander_statisch3_970x250_V2_adw. santander_300x600_statisch3_V2_adw.
Rabo Spaarrekening.
De Rabo Spaarrekening biedt een solide basisrente en is de ideale plek voor geld dat u vaak aanspreekt. De Rabo Spaarrekening in een notendop. Deze gratis spaarrekening biedt u een sterke basisrente, ideaal voor het geld dat u vaak aanspreekt.

Contacteer ons