Meer resultaten voor rentevoet spaarrekening

rentevoet spaarrekening
 
Spaarrekeningen Belfius.
U wordt verzocht het document essentiële" spaardersinformatie" en informatiefiche" over de depositobescherming" te lezen voor u een spaarrekening opent. Dit document is gratis verkrijgbaar in al onze kantoren en vindt u hieronder bij Documenten. 2 populaire spaarrekeningen. Spaarrekening Belfius Spaarrekening.
Spaarboekje: vergelijking rentes 59 spaarboekjes in België beste-rente-spaarrekening.
Ik wil sparen op korte termiijn en nog een anantrekkelijke rente opbrengt. Voor spaarders die hun geld tijdelijk willen parkeren en tegelijk willen genieten van een hoge rente. Met de niet-gereglementeerde spaarrekening geniet u van een eenvoudige combinatie van hoge rentevoet en hoge beschikbaarheid.
Wat levert een spaarrekening op? Mijn geld en ik.
Wanneer je bank de basisrente wijzigt, mag ze deze rentevoet in de drie daaropvolgende maanden niet meer verlagen. Ook de getrouwheidspremie is aan voorwaarden gekoppeld. Die mag maximaal de helft bedragen van de hoogst toegelaten basisrente en minimaal een kwart van de basisrente die de bank effectief toepast. Wanneer wordt de rente uitbetaald? Je basisrente wordt jaarlijks uitgekeerd. Dit gebeurt meestal op het einde van het jaar. Bij sommige banken kan je dat moment ook zelf kiezen. Je getrouwheidspremie wordt dan weer vier keer per jaar uitbetaald: op 1 januari, 1 april, 1 juli en 1 oktober. Als je midden in het jaar besluit om je spaarrekening stop te zetten, krijg je meestal onmiddellijk de rente uitgekeerd.
Spaarrekeningen vergelijken AXA Bank.
Veilig sparen met een oog op de toekomst. Sparen aan een hogere basisrente, berekend per dag? Of een hogere getrouwheidspremie op geld dat u een jaar laat staan? Deze twee gereglementeerde spaarrekeningen combineren kan ook én het is gratis. start2bank spaarrekening start2bank spaar fidelity.
Vergelijk spaarrekeningen België Spaargids.be.
ABK Bank spaarrekening plus. Beobank Fidelity Plus Geen, indien het gemiddeld jaarlijks saldo groter dan of gelijk is aan 500 euro, of indien de totale relatie minstens 10.000 euro bedraagt bij Beobank, of voor openingen van minder dan 3 maand oud, of nog, indien het saldo op de spaarrekening boven 1.23947, ligt op 31/12 van het voorbije jaar.
Rabo Spaarrekening.
Er wordt in de berekening geen rekening gehouden met eventuele roerende voorheffing. Vergelijk uw huidige spaarrekening met Rabobank.be. De berekening van de rente wordt opgevat als volgt.: De rente en getrouwheidspremie wordt berekend op basis van het ononderbroken aanhouden van het volledige kapitaal op de rekening gedurende 12 maanden, waarbij wordt uitgegaan van een stabiele rentevoet gedurende die 12 maanden, en het verwerven van de rente op de laatste dag van de berekeningsperiode.
Een goede spaarrekening kiezen.
Één rendement, twee componenten. De vergoeding van een gewone gereglementeerde spaarrekening bestaat uit een basisrente en een getrouwheidspremie. Andere niet-gereglementeerde spaarrekeningen bieden slechts één rentevoet, maar zijn daarom niet minder interessant, wel integendeel. Het is niet zo makkelijk om het reële rendement van een spaarrekening te berekenen.
Spaarrekeningen Record Bank.
Beheer uw spaargeld uitsluitend online. Beheer uw spaargeld met hulp van uw Record-bankier. Home Producten Sparen Spaarrekeningen. Record Bank Mobile. Lening op afbetaling. Over Record Bank. Tarieven, voorwaarden en productinfo. Beleggen bij Record Bank. Bescherming van deposito's' en financiële instrumenten.
Argenta.
Un compte d'épargne' réglementé est un compte en euros sans stipulation conventionnelle de terme ou de préavis qui satisfait aux conditions visées par larticle 2 de lAR/CIR 92 qui est réservé à la gestion par internet. Le solde sur ce compte rapporte une rémunération sous la forme dintérêts.

Contacteer ons