Zoeken naar rentevoet spaarrekening

rentevoet spaarrekening
 
Spaarrekening Wikipedia.
Een spaarrekening is een rekening waarmee klanten kunnen sparen bij een bank, die daar in principe een vergoeding in de vorm van variabele rente voor geeft. Anders dan bij een rekening-courant betaalrekening is het vaak niet mogelijk om geld van een spaarrekening rechtstreeks over te boeken naar derden; de bestemming van het geld is vaak beperkt tot overboeking op een vaste tegenrekening; soms kan het ook contant worden opgenomen of naar een andere rekening van dezelfde rekeninghouder bij dezelfde bank worden overgemaakt.
Argenta.
Un compte d'épargne' réglementé est un compte en euros sans stipulation conventionnelle de terme ou de préavis qui satisfait aux conditions visées par larticle 2 de lAR/CIR 92 qui est réservé à la gestion par internet. Le solde sur ce compte rapporte une rémunération sous la forme dintérêts.
Spaarrekeningen.
Lees de analyse. Analyse Haal het beste uit uw spaarcenten: verkies een spaarrekening afgestemd op uw persoonlijke spaardoelen. 1 maand geleden woensdag 27 juni 2018. De beste spaarrekening is niet zomaar die ene die in totaal basisrente getrouwheidspremie de hoogste rente biedt.
Spaarrekening KBC Bank Verzekering.
Kenmerken van deze spaarrekening. Fiscaal voordelig Voor natuurlijke personen is de eerste schijf van 960 euro rente per jaar inkomsten 2018 vrijgesteld van roerende voorheffing, die momenteel 15% bedraagt. Gratis spaarrekening Geen kosten om je spaarrekening te openen en te beheren.
Spaarrekeningen met hoogste rente België Spaargids.be.
16/07 populair Belgen sparen gemiddeld 213 euro per maand. 13/07 populair Waarom inflatie aan ons spaargeld knabbelt. 12/07 populair Aantal zorgvolmachten stijgt fors. 09/07 populair Bpost opent geen Ritmo, Getrouwheidsspaarrekening en Online Spaarrekening meer. 09/07 populair Bpost bank lanceert Cocoon Spaarrekening voor regelmatig sparen door jongeren.
Wat levert een spaarrekening op? Mijn geld en ik.
Wanneer je bank de basisrente wijzigt, mag ze deze rentevoet in de drie daaropvolgende maanden niet meer verlagen. Ook de getrouwheidspremie is aan voorwaarden gekoppeld. Die mag maximaal de helft bedragen van de hoogst toegelaten basisrente en minimaal een kwart van de basisrente die de bank effectief toepast. Wanneer wordt de rente uitbetaald? Je basisrente wordt jaarlijks uitgekeerd. Dit gebeurt meestal op het einde van het jaar. Bij sommige banken kan je dat moment ook zelf kiezen. Je getrouwheidspremie wordt dan weer vier keer per jaar uitbetaald: op 1 januari, 1 april, 1 juli en 1 oktober. Als je midden in het jaar besluit om je spaarrekening stop te zetten, krijg je meestal onmiddellijk de rente uitgekeerd.
Spaarrekening voor ondernemingen Vergelijk hier ALLE aanbieders.
Daarenboven bestaat een gereglementeerde spaarrekening voor ondernemingen uit een basisrentevoet en een getrouwheidspremie. De rentevoet mag overigens niet hoger zijn dan de maximale rentevoet. Zolang de rente van de Europese Centrale Bank het plafond van 3 procent niet doorbreekt, mogen de banken geen rente aanbieden die hoger ligt dan 3 procent.
santander_statisch3_970x250_V2_adw. santander_300x600_statisch3_V2_adw.
Blue Select Spaarrekening.
De rentevoet is samengesteld uit een basisrente en een getrouwheidspremie. Momenteel bedraagt de basisrente 001%, en getrouwheidspremie 015%, brutopercentage op jaarbasis voor een saldo vanaf 12.500 EUR. Deze kunnen schommelen volgens de markten. Elke wijziging melden we op uw eerstvolgende rekeningafschrift. Een Blue Select Spaarrekening kan nooit negatief staan en u kunt dus nooit rente verschuldigd zijn.

Contacteer ons