Zoeken naar spaarboekje

spaarboekje
 
Hoe interessant is dit nieuw spaarboekje met 1 procent rente? Bankshopper.
De internetbank heeft vandaag de ME12-spaarrekening gelanceerd, een nieuw spaarboekje dat netto 1 procent rente in het laatje brengt. Al hangen daar wel enkele voorwaarden aan vast. Net zoals de ME3-Spaarrekening van de internetbank is de ME12-Spaarrekening een niet-gereglementeerd spaarboekje.
Spaarsimulator.
Met deze tips haalt u meer uit uw spaarboekje Consument Geld HLN.
Dat we ons appeltje voor de dorst graag op een spaarboekje parkeren, betekent niet dat we geen wrang gevoel aan ons spaargedrag overhouden. Vaak biedt een klassiek spaarboekje niet meer dan 011%, intrest. Vermoedelijk komt de eerste renteverhoging van de Europese Centrale Bank er pas midden 2019.
Het Beste Spaarboekje Overzicht Spaarrekeningen Vergelijken.
Kleinere banken Argenta, Crelan, DB, Fintro, geven vaak een iets hogere interest op je spaarboekje dan een grootbank. Bij een grootbank Belfius, BNP Paribas Fortis, ING, KBC heb je dan weer het voordeel dat je dankzij hun groot kantorennet om de hoek bij hen terecht kan.
Spaarboekje: vergelijking rentes 59 spaarboekjes in België beste-rente-spaarrekening.
Ik wil mijn spaargeld binnen het jaar aanweden? Als u regelmatig maandelijkse stortingen doet met een horizon op minder dan 1 jaar, of als u weet dat u het geld binnen enkele maanden zal nodig hebben, opteer dan voor een spaarboekje met hoge basisrente.
Alle artikels over spaarboekje" Trends.be.
Dat meldt Le Soir. Uw spaarboekje brengt eindelijk weer op als u uitkijkt. Dankzij de gezakte inflatiecijfers kan wie op zoek wil gaan naar de beste prijsbreker eindelijk weer geld verdienen met een spaarboekje, ondanks de lage rentes. Belg blijft spaarboekje spekken.
santander_statisch3_970x250_V2_adw. santander_300x600_statisch3_V2_adw.
Dynamisch sparen, een interessant alternatief voor het spaarboekje Made in Oost-Vlaanderen.
De financieel adviseurs van Strategica laten u kennis maken met de voordelen van dynamisch sparen. Het spaarboekje lijkt zijn glans definitief kwijt. Nu de rente een historisch dieptepunt heeft bereikt, is er helemaal geen reden meer om uw geld nog op een spaarboekje te parkeren.
Spaarboekje brengt hier het meeste op VTM NIEUWS.
Spaargids.be verwacht dat deze laatste in 2018 dan weer het meeste zal opbrengen. Stel: je stortte op 1 januari 2016 10.000 euro op een spaarboekje en deed er verder niets mee. Dan bracht de Fedeltà-rekening van Banca Monte Paschi Belgio het meeste op.

Contacteer ons