Op zoek naar spaarboekje?

spaarboekje
 
Spaarboekje blijft favoriet van de Belg De Standaard.
mijn geld sparen beleggen. Spaarboekje blijft favoriet van de Belg. 18/09/2017 om 1545: Bron: BELGA. Ondanks de erg lage rentes blijft de Belg kiezen voor het spaarboekje als favoriete bestemming voor spaarcenten. Dat blijkt uit een rondvraag bij CBC, de Franstalige poot van KBC.
Vergelijk spaarrekeningen België Spaargids.be.
ABK Bank spaarrekening plus. Beobank Fidelity Plus Geen, indien het gemiddeld jaarlijks saldo groter dan of gelijk is aan 500 euro, of indien de totale relatie minstens 10.000 euro bedraagt bij Beobank, of voor openingen van minder dan 3 maand oud, of nog, indien het saldo op de spaarrekening boven 1.23947, ligt op 31/12 van het voorbije jaar.
Met deze tips haalt u meer uit uw spaarboekje Consument Geld HLN.
Dat we ons appeltje voor de dorst graag op een spaarboekje parkeren, betekent niet dat we geen wrang gevoel aan ons spaargedrag overhouden. Vaak biedt een klassiek spaarboekje niet meer dan 011%, intrest. Vermoedelijk komt de eerste renteverhoging van de Europese Centrale Bank er pas midden 2019.
Beste spaarboekje brengt 5 keer meer op dan slechtste Bankshopper.
Het best renderende spaarboekje op de markt is de niet-gereglementeerde Me3-spaarrekening van de internetbank MeDirect. Wie zon spaarboekje opent, kan rekenen op een nettorendement van 055, procent. Daartegenover staat wel dat u de bank drie maanden op voorhand moet verwittigen als u uw kapitaal wilt aanspreken.
Spaarboekje: vergelijking rentes 59 spaarboekjes in België beste-rente-spaarrekening.
Ik wil mijn spaargeld binnen het jaar aanweden? Als u regelmatig maandelijkse stortingen doet met een horizon op minder dan 1 jaar, of als u weet dat u het geld binnen enkele maanden zal nodig hebben, opteer dan voor een spaarboekje met hoge basisrente.
Spaarrekeningen Belfius.
Voor natuurlijke personen: Tot 960 euro rente per jaar inkomsten 2018 vrijgesteld van roerende voorheffing 15%. Gelden op spaarrekeningen bij Belfius Bank staat van herkomst: België, naar Belgisch recht zijn beschermd onder het depositogarantiestelsel tot 100.000 euro per persoon voor meer informatie www.belfius.be/DGS.
Spaarsimulator.
Het spaarboekje brengt niets meer op. Je geld afhalen dan maar?
Wat grote sommen meer dan 10.000 geef ik de auteur van dit artikel volledig gelijk. Voor kleinere sommen is het interessanter om je geld van het spaarboekje af te halen. Je krijgt er toch niets voor terug en je mag dagen, zoniet een week wachten om je iegen geld van de bank terug te krijgen.
Ondanks lage rente blijft spaarboekje populair Brussel Het Nieuwsblad.
De Belg blijft zijn geld oppotten op het spaarboekje, ondanks de historisch lage rente. Bij de meeste instellingen dikten de spaarboekjes verder aan. Tegelijk neemt ook de appetijt om meer risicovol te beleggen toe, in de zoektocht naar extra rendement.

Contacteer ons