Meer resultaten voor spaarrekening

spaarrekening
 
Wat is een spaarrekening? Wikifin.
Heeft een spaarrekening een bepaalde looptijd? In tegenstelling tot andere spaarproducten zoals termijnrekeningen, obligaties of kasbons, heeft een spaarrekening geen vervaldatum, en dus ook geen vaste looptijd. Er zijn weinig regels en beperkingen voor het afhalen en overschrijven van geld van uw spaarrekening.
Keytrade Bank Spaarrekeningen.
Ideaal voor spaargeld dat u nodig hebt. Voor alle bedragen die op een rekening blijven gedurende 12 opeenvolgende maanden. De spaarrekening Azur en de spaarrekening High Fidelity zijn gereglementeerde spaarrekeningen naar Belgisch recht van Keytrade Bank, Belgisch bijkantoor van Arkéa Direct Bank NV Frankrijk.
Spaarrekeningen Belfius.
U wordt verzocht het document essentiële" spaardersinformatie" en informatiefiche" over de depositobescherming" te lezen voor u een spaarrekening opent. Dit document is gratis verkrijgbaar in al onze kantoren en vindt u hieronder bij Documenten. 2 populaire spaarrekeningen. Spaarrekening Belfius Spaarrekening.
Overzicht spaarrekeningen VDK Spaarbank.
Lees het document met essentiële spaardersinformatie voor u de Rentespaarrekening opent. Jovo Spaarrekening van. Spaar automatisch op maat van uw kind. Lees het document met essentiële spaardersinformatie voor u de Jovo Spaarrekening opent. Lees het document met essentiële spaardersinformatie voor u de E-Spaarrekening opent.
Step Up spaarrekening Beobank. beobank-car. beobank-card. beobank-document. beobank-envelope. beobank-info. beobank-lock. beobank-moto. beobank-o. beobank-pencil. beobank-person. beobank-phone. beoban
Geen, indien het gemiddelde jaarlijkse saldo groter dan of gelijk is aan 500 euro, of indien de totale relatie minstens 10.000 euro bedraagt bij Beobank, of voor openingen van minder dan 3 maand oud, of nog, indien het saldo op de spaarrekening boven 1.23947, ligt op 31/12 van het voorbije jaar.
Spaarrekeningen.
Vraag ons een specifieke spaarrekening op te volgen via het nummer/p div classcontactblock" div em classicon" icon-small icon-telephone/em" /div div p02 542 33 51/p spanvan maandag tot vrijdag van 9 tot 12.30 uur en van 13 tot 16 uur/span /div /div Spaarrekening zoeken.
Wat zijn de risico's' van een spaarrekening.
Wat zijn de risico's' van een spaarrekening? In geval van faillissement of risico van faillissement van de financiële instelling loopt de spaarder het risico zijn spaargeld te verliezen of kan hij worden onderworpen aan een vermindering/omzetting in aandelen Bail-in van het bedrag van de vordering die hij heeft op de financiële instelling boven het bedrag van 100.000 euro dat valt onder de depositogarantie.
Spaarrekeningen vergelijken? 80 rekeningen Bankshopper.be.
De waarborg bedraagt 100.000 euro per persoon en per bank, voor alle spaarproducten zichtrekeningen, spaarrekeningen, termijnrekeningen en kasbons samen. Twijfelt u welke spaarrekening voor u de beste keuze is? Onze spaarsimulator en spaartest helpen u bij uw keuze voor de beste spaarrekening.
Spaarrekening gewaarborgd en gratis sparen bpost bank.
De Spaarrekening, een gereglementeerde spaarrekening voor onbepaalde duur van bpost bank: een rekening waarvan u wanneer uw wenst geld kunt afhalen en die meer opbrengt dan wanneer uw geld op een zichtrekening blijft staan. Het is een geruststelling om over een financiële reserve te beschikken.

Contacteer ons