Zoeken naar deposito spaarrekening

deposito spaarrekening
 
Vergelijk spaarrekeningen Belgiƫ Spaargids.be.
bpost bank Spaarrekening. bpost bank Getrouwheidsspaarrekening. bpost bank Online Spaarrekening. Record Bank Platinum. Record Bank Webspaarrekening. AXA I-plus spaarrekening. Banca Monte Paschi Belgio Gewone spaar Deposito. Deutsche Bank E-saving account. Deutsche Bank E-Fidelity account. Rentegarantie, de rente is gegarandeerd voor een bepaalde periode.
Spaardeposito Hoogste deposito rente vergelijken.
Dan ligt de depositorente, de vergoeding voor het vastzetten van het spaargeld, gedurende de looptijd van het spaardeposito vast. Deze rente is doorgaans hoger dan de rente op een reguliere spaarrekening. Ook liggen de deposito spaarrentes hoger naarmate de looptijd van het spaardeposito langer is.
Spaardeposito Wikipedia.
Soms wordt bij vervroegde opname alleen over volle jaren rente vergoed. De term deposito wordt soms gebruikt in dezelfde betekenis als spaardeposito, maar betekent eigenlijk iedere vorm van spaargeld bij de bank. Onder dezelfde voorwaarden als bij een gewone spaarrekening geldt het depositogarantiestelsel.
Spaarrekening KBC Bank Verzekering.
Kenmerken van deze spaarrekening. Fiscaal voordelig Voor natuurlijke personen is de eerste schijf van 960 euro rente per jaar inkomsten 2018 vrijgesteld van roerende voorheffing, die momenteel 15% bedraagt. Gratis spaarrekening Geen kosten om je spaarrekening te openen en te beheren.
Wat is een deposito? Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Hoe werkt een deposito? Uitkering van de rente. Hoe werkt een deposito? Met een spaardeposito of termijndeposito zet je een bepaald bedrag vast bij een bank tegen een vooraf afgesproken rente en periode. Doorgaans krijg je bij een spaardeposito meer rente dan op een spaarrekening.
Cookie Manager Independer.
OBK-bank Swing Junior Deposito: 120%, basisrente en 050%, getrouwheidspremie Spaargids.be.
U bevindt zich hier: Home Baby en jongerenrekening OBK-bank Swing Junior Deposito spaarrekening. De OBK-bank Swing Junior Deposito spaarrekening wordt niet meer opgevolgd. De informatie is niet meer actueel. Vergelijk alle spaarrekeningen. OBK-bank Swing Junior Deposito spaarrekening. De OBK-bank Swing Junior Deposito spaarrekening wordt niet meer opgevolgd.
OBK Swing deposito: 050%, basisrente en 025%, getrouwheidspremie Spaargids.be.
U bevindt zich hier: Home Sparen OBK Swing deposito spaarrekening. De OBK Swing deposito spaarrekening wordt niet meer opgevolgd. De informatie is niet meer actueel. Vergelijk alle spaarrekeningen. OBK Swing deposito spaarrekening. De OBK Swing deposito spaarrekening wordt niet meer opgevolgd.
Wat is een deposito? Hoe het werkt Spaarrente.nl.
In ruil hiervoor krijg je op een deposito meestal een hogere rente dan op een vrij opneembare spaarrekening. Deposito sparen tegen de hoogste rente? Kies het deposito met de hoogste rente voor de door jou gewenste looptijd en haal het maximale uit je spaargeld!

Contacteer ons