Op zoek naar spaarrente?

spaarrente
 
Rabobank verhoogt zijn spaarrente Consument Geld HLN.
Een gewone burger spaart geld, als hij kan, niet om op te potten maar voor de aankoop van een waardevol goed. De centrale Europese bank en ook onze banken leven goed op de uitstaande gelden. Een verhoging van de spaarrente zou uiteindelijk aantonen dat Europa zijn burgers respecteert.
Wat doet de spaarrente in 2018? Dit is onze verwachting PlusOnline.
We verwachten dat de spaarrente in 2018 laag blijft en mogelijk verder daalt. Lees onze uitgebreide analyse. Wordt spaarrente in Nederland negatief? Hoewel de beleidsrente van de ECB in 2016 voor het laatst is verlaagd, daalt de spaarrente nog altijd.
Gaat de spaarrente dit jaar eindelijk stijgen? Bankshopper.
Een onderzoek van Bankshopper.be toont aan dat slechts 1 op 10 Belgen vorig jaar van bank is veranderd voor zijn spaarboekje. Volgens Lauwers kijken de spaarders veel verder dan de spaarrente wanneer ze beslissen om al dan niet bij een bank te blijven.
Rabobank verhoogt spaarrente: een trendbreuk? De Standaard.
In de voorbije jaren werden er alleen maar rentedalingen doorgevoerd. Op een klassieke spaarrekening bij de grootbanken is die spaarrente gezakt tot het wettelijk minimum van 011, procent. Het is uitkijken of de grote vier in de Belgische bankwereld KBC, BNP Paribas Fortis, Belfius en ING het voorbeeld van Rabobank.be in de komende weken zullen volgen en renteverhogingen aankondigen.
Spaarrente ABN AMRO.
Hoe wordt de spaarrente bepaald? Lees het in onze uitleg over de belangrijkste zaken waarmee we de hoogte van de rente bepalen. Wanneer krijg ik de rente op mijn rekening? Wanneer u de rente op uw rekening krijgt, verschilt per spaarrekening.
santander_statisch3_970x250_V2_adw. santander_300x600_statisch3_V2_adw.
Spaarrente: bruto of nettorente?
Gelieve uw inschrijving om veiligheidsredenen te bevestigen door op de link te klikken in de mail die u heeft gekregen. Indien u het wenst, kunt u deze activeringsmail nogmaals ontvangen. Deze mail versturen. Spaarrente: bruto of nettorente? Spaarrente: bruto of nettorente?
Hoogste rente: Vergelijk spaarrente beste rentetarieven.
Hierdoor vind je op Spaarrente.nl eenvoudig en snel de actuele spaarrente van alle in Nederland aangeboden spaarrekeningen, objectief en compleet. Voor de actuele hoogste rente sparen kun je eenvoudig per spaarvorm bekijken welke aanbieder de hoogste spaarrente biedt, de beste spaarrente en voorwaarden heeft en deze vervolgens direct afsluiten.
Alle artikels over spaarrente" Moneytalk.be.
Argenta heeft de spaarrente van het gewone spaarboekje verlaagd tot 001, procent, het absolute minimum. Jan Smets: Spaarrente van 011, procent is en blijft het wettelijke minimum. Het" is niet aan de orde om de spaarrente nog verder te verlagen, zegt Jan Smets, gouverneur van de Nationale Bank.

Contacteer ons