Op zoek naar geld van spaarrekening halen?

geld van spaarrekening halen
 
mag de bank zonder toestemming geld van de spaarrekening hal JuridischForum.be.
1, 5 jaar 3 maand geleden 18 apr 2013 1835.: Vandaag thuisgekomen en gemerkt dat de bank zonder mijn toestemming geld van de spaarrekening heeft gehaald. Mijn ex en ik verkopen het huis en zij ging er blijven wonen tot de verkoop rond was en de lening verder afbetalen omdat ik een app heb gehuurd. Ze heeft al 4maand niet betaald en nu hebben ze de achterstand volledig van mijn persoonlijke spaarrekening gehaald. Mijn ex heeft er geen volmacht over en ik ben niet op de hoogte gesteld dat ze dat er gingen afhalen. De vraag is, is de bank hiervoor bevoegd? Mag dit allemaal zomaar? Kan ik klacht indienen tegen de bank. Er was een achterstand maar dan vindt ik dat ze de helft bij mij moeten halen en de andere helft bij mijn ex.
Wat is een spaarrekening? Mijn geld en ik.
Aan een spaarrekening is geen betaalkaart verbonden, en het is niet mogelijk om rechtstreeks geld van je spaarrekening naar derden over te schrijven tenzij naar een familielid tot en met de tweede graad van de titularis. Je kan wel geld overschrijven naar een eigen zicht of spaarrekening bij dezelfde bank.
Het spaarboekje brengt niets meer op. Je geld afhalen dan maar?
Vorig jaar heb ik mijn geld van mijn spaarboekje gaan halen en moest er een bedrag van 225 op betalen. Na mijn vraag waarom? Kreeg ik als antwoord dat de bank voor het opheffen van mijn spaarrekening kosten mocht aanrekenen.
FAQ: wat is het ideale moment om geld van een spaarrekening naar een andere rekening overt te maken? beste-rente-spaarrekening.be.
Het belangrijkste is na te gaan wanneer u recht hebt op de getrouwheidspremie, want die wordt enkel uitbetaald als het geld 12 maanden ononderbroken op de rekening bleef. De manier om het aantal dagen 364-365 te bepalen is niet eenvoudig: het is aangewezen om bij de bank te informeren naar de exacte voorwaarden om het geld af te halen. Ik stort 20.000 op 6/3/2012. Op 6/3/2013 is de voorwaarde om van de getrouwheidspremie te genieten vervuld hou wel rekening met enkele dagen speling o.w.v. Desondanks betalen de meeste banken de interesten slechts uit op het einde van het jaar, op 31/12/2013. De oplossing: de spaarrekening afsluiten!
Hoe kan ik geld opnemen van mijn spaarrekening?
Uw geld is dus altijd veilig op uw spaarrekening, want niemand anders kan hier geld van af halen. Het opnemen van geld van uw spaarrekening is heel eenvoudig. U logt in op uw spaarrekening via de website van de spaarbank.
Kan je geld overschrijven vanaf je spaarboekje? Consument Geld HLN.
Ook mag je geld overschrijven van je spaarrekening naar een spaarrekening op naam van je partner, van je ouders of van je klein-kinderen. Niet naar hun zichtrekening dus. Ten slotte mag de bank een aantal bedragen afhouden van de spaarrekening.
Klassieke spaarrekening BNP Paribas Fortis.
Met deze klassieke spaarrekening legt u eenvoudig een spaarreserve aan voor een onbepaalde termijn. U stort geld op uw spaarrekening wanneer u maar wilt. En hebt u uw spaargeld weer nodig? Dan kunt u het altijd onmiddellijk opvragen. Dit is een gereglementeerde spaarrekening naar Belgisch recht van BNP Paribas Fortis NV.
3 vragen over het spaargeld van uw kind Bankshopper.
Wie mag geld afhalen? Opent u een spaarrekening voor uw minderjarig kind, dan luidt dat in het bankjargon dat de spaarrekening geopend is door een wettelijke vertegenwoordiger. Zolang het kind minderjarig is, is de handtekening van de wettelijke vertegenwoordiger vereist om geld van de rekening te halen.
geld afhalen spaarrekening Spaargids.be forum.
Bericht door davy321 2 Augustus 2010, 1735.: Als u geld wil afhalen van een spaarrekening, bent u dan altijd verplicht om langs te gaan in het kantoor en het geld in cash of cheque mee te nemen, of zijn er ook alternatieven?

Contacteer ons