Resultaten voor geld van spaarrekening halen

geld van spaarrekening halen
 
Wat is een spaarrekening? Mijn geld en ik.
Aan een spaarrekening is geen betaalkaart verbonden, en het is niet mogelijk om rechtstreeks geld van je spaarrekening naar derden over te schrijven tenzij naar een familielid tot en met de tweede graad van de titularis. Je kan wel geld overschrijven naar een eigen zicht of spaarrekening bij dezelfde bank.
Lezersvraag: Mag ik geld van de rekening van mijn kinderen n. Gazet van Antwerpen.
Gaat het om een spaarrekening die werd geopend door de ouders, dan kunnen kinderen zelf geen geld afhalen. Voor het openen van een zichtrekening moeten steeds de ouders of de voogden tekenen. Een zichtrekening kan dus niet door de kinderen zelf worden geopend. Een minderjarig kind kan zelf geen Bancontact/Mister Cash-kaart aanvragen. Dat moet gebeuren door de ouders of de voogd. Zij kunnen daarbij vastleggen hoeveel hun minderjarige zonen en dochters mogen uitgeven en uit de muur halen.
mag de bank zonder toestemming geld van de spaarrekening hal JuridischForum.be.
mag de bank zonder toestemming geld van de spaarrekening hal. 1, 5 jaar 1 maand geleden 18 apr 2013 1835.: Vandaag thuisgekomen en gemerkt dat de bank zonder mijn toestemming geld van de spaarrekening heeft gehaald. Mijn ex en ik verkopen het huis en zij ging er blijven wonen tot de verkoop rond was en de lening verder afbetalen omdat ik een app heb gehuurd. Ze heeft al 4maand niet betaald en nu hebben ze de achterstand volledig van mijn persoonlijke spaarrekening gehaald. Mijn ex heeft er geen volmacht over en ik ben niet op de hoogte gesteld dat ze dat er gingen afhalen. De vraag is, is de bank hiervoor bevoegd? Mag dit allemaal zomaar? Kan ik klacht indienen tegen de bank. Er was een achterstand maar dan vindt ik dat ze de helft bij mij moeten halen en de andere helft bij mijn ex.
Kan je geld overschrijven vanaf je spaarboekje? Consument Geld HLN.
Ook mag je geld overschrijven van je spaarrekening naar een spaarrekening op naam van je partner, van je ouders of van je klein-kinderen. Niet naar hun zichtrekening dus. Ten slotte mag de bank een aantal bedragen afhouden van de spaarrekening.
Wat levert een spaarrekening op? Mijn geld en ik.
De basisrente is een vergoeding dat de bank uitkeert voor elke dag dat je geld op een spaarrekening staat. Het geld op je spaarrekening levert je dus vanaf de eerste dag basisrente op. Op het eind van het jaar berekent de bank hoeveel dagen elke storting op de spaarrekening heeft gestaan om zo de rente te berekenen en uit te betalen.
Wie mag geld afhalen van een rekening van een minderjarige? Financieleinformatie.
De jongere kan dan maximum 125 euro per dag afhalen. Die 125 euro geldt zowel voor gewone geldafhalingen als voor overschrijvingen van de spaarrekening naar de zichtrekening. Als de jongere nog geen 16 jaar is, kunnen alleen de ouders of de wettelijke vertegenwoordigers geld afhalen en overschrijven van de spaarrekening van de minderjarige.
Hoe kan ik geld opnemen van mijn spaarrekening?
Uw geld is dus altijd veilig op uw spaarrekening, want niemand anders kan hier geld van af halen. Het opnemen van geld van uw spaarrekening is heel eenvoudig. U logt in op uw spaarrekening via de website van de spaarbank.
geld afhalen spaarrekening Spaargids.be forum.
geld afhalen spaarrekening. Bericht door davy321 2 Augustus 2010, 1735.: Als u geld wil afhalen van een spaarrekening, bent u dan altijd verplicht om langs te gaan in het kantoor en het geld in cash of cheque mee te nemen, of zijn er ook alternatieven?

Contacteer ons