Resultaten voor geld van spaarrekening halen

geld van spaarrekening halen
 
mag de bank zonder toestemming geld van de spaarrekening hal JuridischForum.be.
1, 5 jaar 4 maand geleden 18 apr 2013 1835.: Vandaag thuisgekomen en gemerkt dat de bank zonder mijn toestemming geld van de spaarrekening heeft gehaald. Mijn ex en ik verkopen het huis en zij ging er blijven wonen tot de verkoop rond was en de lening verder afbetalen omdat ik een app heb gehuurd. Ze heeft al 4maand niet betaald en nu hebben ze de achterstand volledig van mijn persoonlijke spaarrekening gehaald. Mijn ex heeft er geen volmacht over en ik ben niet op de hoogte gesteld dat ze dat er gingen afhalen. De vraag is, is de bank hiervoor bevoegd? Mag dit allemaal zomaar? Kan ik klacht indienen tegen de bank. Er was een achterstand maar dan vindt ik dat ze de helft bij mij moeten halen en de andere helft bij mijn ex.
Klassieke spaarrekening BNP Paribas Fortis.
Met deze klassieke spaarrekening legt u eenvoudig een spaarreserve aan voor een onbepaalde termijn. U stort geld op uw spaarrekening wanneer u maar wilt. En hebt u uw spaargeld weer nodig? Dan kunt u het altijd onmiddellijk opvragen. Dit is een gereglementeerde spaarrekening naar Belgisch recht van BNP Paribas Fortis NV.
Wat is een spaarrekening? Mijn geld en ik.
Aan een spaarrekening is geen betaalkaart verbonden, en het is niet mogelijk om rechtstreeks geld van je spaarrekening naar derden over te schrijven tenzij naar een familielid tot en met de tweede graad van de titularis. Je kan wel geld overschrijven naar een eigen zicht of spaarrekening bij dezelfde bank.
Wie mag geld afhalen van een rekening van een minderjarige? Financieleinformatie.
De jongere kan dan maximum 125 euro per dag afhalen. Die 125 euro geldt zowel voor gewone geldafhalingen als voor overschrijvingen van de spaarrekening naar de zichtrekening. Als de jongere nog geen 16 jaar is, kunnen alleen de ouders of de wettelijke vertegenwoordigers geld afhalen en overschrijven van de spaarrekening van de minderjarige.
Spaarrekening KBC Bank Verzekering.
Je kunt op elk moment over je geld beschikken. Tot de dag dat je je geld van je spaarrekening opneemt, brengt het interest op. Kenmerken van deze spaarrekening. Fiscaal voordelig Voor natuurlijke personen is de eerste schijf van 960 euro rente per jaar inkomsten 2018 vrijgesteld van roerende voorheffing, die momenteel 15% bedraagt. Gratis spaarrekening Geen kosten om je spaarrekening te openen en te beheren.
Hoe kan ik geld opnemen van mijn spaarrekening?
Uw geld is dus altijd veilig op uw spaarrekening, want niemand anders kan hier geld van af halen. Het opnemen van geld van uw spaarrekening is heel eenvoudig. U logt in op uw spaarrekening via de website van de spaarbank.
Kan je geld overschrijven vanaf je spaarboekje? Consument Geld HLN.
Ook mag je geld overschrijven van je spaarrekening naar een spaarrekening op naam van je partner, van je ouders of van je klein-kinderen. Niet naar hun zichtrekening dus. Ten slotte mag de bank een aantal bedragen afhouden van de spaarrekening.
spaarrekening Community BNP Paribas Fortis.
Een 2de mogelijkheid is het geld rechtstreeks van de spaarrekening af te halen maar dat kan alleen gebeuren aan een automaat van BNPPF dus niet van een andere bank. Als men geld overschrijft van de spaarrekening naar de zichtrekening dan kan men eens het geld op de zichtrekening staat dan wel aan automaten van alle banken dat geld afhalen of betalen met de bankkaart of geld overschrijven naar iemand anders dus mogelijkheden genoeg.
3 vragen over het spaargeld van uw kind Bankshopper.
Wie mag geld afhalen? Opent u een spaarrekening voor uw minderjarig kind, dan luidt dat in het bankjargon dat de spaarrekening geopend is door een wettelijke vertegenwoordiger. Zolang het kind minderjarig is, is de handtekening van de wettelijke vertegenwoordiger vereist om geld van de rekening te halen.

Contacteer ons