Op zoek naar sparen voor kind?

sparen voor kind
 
Hoe spaar je voor de kinderen, met die lage rente op de spaarrekening? Knack Information Services Knack.
Uit een onderzoek van AG Insurance blijkt dat ouders gemiddeld 39 euro per maand sparen voor de kinderen. En dat ouders van meer dan 35 jaar iets meer sparen dan jongere ouders. Opvallend is ook dat hoger opgeleiden meer opzij zetten dan ouders zonder een hoger diploma. Spaarpot en spaarrekening. Er zijn natuurlijk verschillende manieren om voor je kind te sparen.
16 Spaarrekeningen voor kinderen en jongeren beste-rente-spaarrekening.be.
Rabo Gift Account. VDK Jovo spaarrekening. Belfius baby spaarrekening. Sparen op 1 jaar. Sparen op 1 jaar. Waar sparen tegen de beste rentevoeten voor uw kinderen en kleinkinderen in België op een gereglementeerde spaarrekening? Wij hebben voor u de verschillende spaarformules geanalyseerd.
Hoe kan ik sparen voor mijn kinderen? Spaargids.be.
Wil men echter langer controle houden, dan kan men opteren voor een spaarverzekering. Daarvan kan men niet alleen de begunstigde wijzigen, men kan er ook voor kiezen om de uitkering later in de toekomst te doen, bijvoorbeeld als het kind afstudeert, trouwt of gaat samenwonen. Hetzelfde geldt voor een spaarrekening met zogenaamd derdenbeding. Hier blijft het geld op naam van de spaarder, maar komt het tegoed na diens overlijden toe aan de jongere. Hoe haalt u het maximum uit uw pensioensparen? In de kijker: een interview met spaarexpert Rabobank.be. Sparen voor uw kinderen of kleinkinderen: de interessantste formules. Meer over: Algemeen nieuws over sparen.
Argenta.
Votre fils ou fille est déjà un peu plus âgée et un coup de pouce lui serait utile maintenant, pour l'achat, la construction ou la rénovation d'une' maison par exemple? Dans ce cas, vous pouvez lui faire un don d'argent.
Sparen voor een kind: op wiens naam doe je dat? Goedgezind.be.
Jonge kinderen 22/06/2018. Mama/papa van jong kind. Sparen voor de kinderen, hoe pak je dat aan? Yongo: sparen of beleggen voor jonge kinderen. 39 euro per maand: wat we sparen voor onze kinderen. Yongo helpt ouders om kinderen te leren sparen.
Sparen voor kinderen Spaargids.be forum.
Alle verrichtingen die je doet moet je kunnen verantwoorden als zijnde in het belang van het kind. Je kunt beter op je eigen naam sparen en later aan je kind geven wat het nodig heeft en wanneer het het nodig heeft. Berichten: 648 Lid geworden op: 19 Jul 2011. Re: Sparen voor kinderen.
Sparen voor de kinderen, hoe pak je dat aan? Goedgezind.be.
Je kan er zowel op korte als op langere termijn mee sparen of beleggen. Op korte termijn is vooral het beheer van de online spaarpot handig. Je kind krijgt zicht op hoever het staat met het sparen voor bijvoorbeeld die fiets of die nieuwe game.
Vier tips om te sparen voor je kinderen economie De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Pl
Vier tips om te sparen voor je kinderen. 20-04-17, 08.00u Bron: Spaargids.be. Eerste of plechtige communie gedaan of lentefeest gehad en wat zakgeld gekregen? Of op eigen initiatief wat spaarcentjes verzameld? Hoe zorg je er vervolgens voor dat het geld van het jonge volkje ook nog wat opbrengt?
Sparen voor uw kind DVV Verzekeringen.
Spaar veilig voor uw kind. Zin om uw kind of petekind een cadeau te doen voor later? Ontdek de tak 21-levensverzekering DVV Junior Plan en spaar veilig. Slim sparen voor uw kinderen. Wil u vandaag sparen om uw kinderen morgen een startkapitaal te geven?

Contacteer ons