Op zoek naar sparen voor kind?

sparen voor kind
 
Hoe kan ik sparen voor mijn kinderen? Spaargids.be.
Daarvan kan men niet alleen de begunstigde wijzigen, men kan er ook voor kiezen om de uitkering later in de toekomst te doen, bijvoorbeeld als het kind afstudeert, trouwt of gaat samenwonen. Hetzelfde geldt voor een spaarrekening met zogenaamd derdenbeding. Hier blijft het geld op naam van de spaarder, maar komt het tegoed na diens overlijden toe aan de jongere. Vijf zaken die u veel geld kunnen besparen. Wat te doen met uw geld als uw woning is afbetaald? Leer sparen in vier stappen.
Hoe spaar je voor de kinderen, met die lage rente op de spaarrekening? Knack Information Services Knack.be.
En dat ouders van meer dan 35 jaar iets meer sparen dan jongere ouders. Opvallend is ook dat hoger opgeleiden meer opzij zetten dan ouders zonder een hoger diploma. Spaarpot en spaarrekening. Er zijn natuurlijk verschillende manieren om voor je kind te sparen.
16 Spaarrekeningen voor kinderen en jongeren beste-rente-spaarrekening.be.
Sparen op 1 jaar. Sparen op 1 jaar. Waar sparen tegen de beste rentevoeten voor uw kinderen en kleinkinderen in België op een gereglementeerde spaarrekening? Wij hebben voor u de verschillende spaarformules geanalyseerd. Aarzel niet om de productfiches te raadplegen die u toelaten de goede keuze te maken met kennis van zaken.
Sparen voor kinderen Spaargids.be forum.
Je kunt beter op je eigen naam sparen en later aan je kind geven wat het nodig heeft en wanneer het het nodig heeft. Berichten: 648 Lid geworden op: 19 Jul 2011. Re: Sparen voor kinderen. Bericht door soja 7 Februari 2017, 1929.:
Vier tips om te sparen voor je kinderen Consument Geld HLN.
Vier tips om te sparen voor je kinderen. 20 april 2017. Deel via Facebook 0 Tweet. Consument Eerste of plechtige communie gedaan of lentefeest gehad en wat zakgeld gekregen? Of op eigen initiatief wat spaarcentjes verzameld? Hoe zorg je er vervolgens voor dat het geld van het jonge volkje ook nog wat opbrengt?
Argenta.
Votre fils ou fille est déjà un peu plus âgée et un coup de pouce lui serait utile maintenant, pour l'achat, la construction ou la rénovation d'une' maison par exemple? Dans ce cas, vous pouvez lui faire un don d'argent.
Sparen voor uw kleinkind: hou de touwtjes in handen AG Insurance.
U geeft uw kind of kleinkind met plezier een financieel duwtje in de rug om straks op eigen benen te staan. Maar wat zou u het jammer vinden als hij of zij dat geld gewoon door ramen en deuren zou gooien Via een tak 21-levensverzekering kunt u sparen voor uw kleinkind én houdt u zelf de touwtjes in handen.
Hoe kan ik sparen voor mijn kinderen? Consument Geld HLN.
18 augustus 2016. Deel via Facebook 0 Tweet. Consument Sparen is geld opzijzetten voor de toekomst. En dat is al helemaal zo als men spaart voor zijn klein-kinderen. Een aantal banken en verzekeraars stimuleert dat bovendien met een extra rente.
Hoe spaar je best voor je kinderen? De Standaard.
Maar hoe spaar je het best voor de kinderen? Eigenlijk zouden de ouders eerst moeten uitmaken waarom ze voor hun kinderen willen sparen. Om de studies te kunnen betalen? Of om hen een steuntje in de rug te geven wanneer dochter of zoon besluit op eigen benen te gaan staan, zei financieel analist Filip Perneel van Test-aankoop eerder aan De Standaard. Periodiek bedragen op een spaarrekening storten voor je kinderen, is een klassieker bij de Belgen. Omdat het de gemakkelijkste en veiligste oplossing is, luidt het. Maar met de huidige lage rente brengt zon spaarrekening nog weinig op. Al bieden de banken op jongerenrekeningen nog altijd een iets hogere rente dan op de klassieke spaarrekening. Bijkomende vaststelling is dat het bij de banken een klassieker is om bij de geboorte aan de ouders meteen zon jongerenrekening aan te bieden. Een maketingtruc, vindt Perneel. Op wiens naam? Een spaarrekening op naam van uw kind of op de naam van de ouders, maar dan met het kind als begunstigde: het geld is in beide gevallen even veilig, maar voor de ouders maakt het wel een groot verschil.

Contacteer ons