Op zoek naar sparen voor kind?

sparen voor kind
 
Sparen voor de toekomst van uw kinderen ING België.
Misschien geeft u al zakgeld? En weet het dat zakgeld niet meteen moet opgemaakt maar ook kan dienen voor later? Door uw kind te leren om regelmatig te sparen, kan het de eerste steentjes voor een financiële onafhankelijkheid leggen! ING Focus Plan Bricks for Kids.
Hoe spaar je best voor je kinderen? De Standaard.
Maar hoe spaar je het best voor de kinderen? Eigenlijk zouden de ouders eerst moeten uitmaken waarom ze voor hun kinderen willen sparen. Om de studies te kunnen betalen? Of om hen een steuntje in de rug te geven wanneer dochter of zoon besluit op eigen benen te gaan staan, zei financieel analist Filip Perneel van Test-aankoop eerder aan De Standaard. Periodiek bedragen op een spaarrekening storten voor je kinderen, is een klassieker bij de Belgen. Omdat het de gemakkelijkste en veiligste oplossing is, luidt het. Maar met de huidige lage rente brengt zon spaarrekening nog weinig op. Al bieden de banken op jongerenrekeningen nog altijd een iets hogere rente dan op de klassieke spaarrekening. Bijkomende vaststelling is dat het bij de banken een klassieker is om bij de geboorte aan de ouders meteen zon jongerenrekening aan te bieden. Een maketingtruc, vindt Perneel. Op wiens naam? Een spaarrekening op naam van uw kind of op de naam van de ouders, maar dan met het kind als begunstigde: het geld is in beide gevallen even veilig, maar voor de ouders maakt het wel een groot verschil.
16 Spaarrekeningen voor kinderen en jongeren beste-rente-spaarrekening.be.
Sparen op 1 jaar. Sparen op 1 jaar. Waar sparen tegen de beste rentevoeten voor uw kinderen en kleinkinderen in België op een gereglementeerde spaarrekening? Wij hebben voor u de verschillende spaarformules geanalyseerd. Aarzel niet om de productfiches te raadplegen die u toelaten de goede keuze te maken met kennis van zaken.
Hoe kan ik sparen voor mijn kinderen? Spaargids.be.
Wil men echter langer controle houden, dan kan men opteren voor een spaarverzekering. Daarvan kan men niet alleen de begunstigde wijzigen, men kan er ook voor kiezen om de uitkering later in de toekomst te doen, bijvoorbeeld als het kind afstudeert, trouwt of gaat samenwonen. Hetzelfde geldt voor een spaarrekening met zogenaamd derdenbeding. Hier blijft het geld op naam van de spaarder, maar komt het tegoed na diens overlijden toe aan de jongere. Zo houdt u de controle over de spaarcenten van uw kleinkind. Vier op de tien huurwaarborgen bij KBC al volledig digitaal afgehandeld. De populariteit van het spaarboekje verklaard. Meer over: Algemeen nieuws over sparen.
Hoe spaar je voor de kinderen, met die lage rente op de spaarrekening? Knack Information Services Knack.be.
En dat ouders van meer dan 35 jaar iets meer sparen dan jongere ouders. Opvallend is ook dat hoger opgeleiden meer opzij zetten dan ouders zonder een hoger diploma. Spaarpot en spaarrekening. Er zijn natuurlijk verschillende manieren om voor je kind te sparen.
Hoe sparen en beleggen voor je kind of kleinkind? Wikifin.
Hoe sparen en beleggen voor je kind of kleinkind? Sparen of beleggen om een kind later een duwtje in de rug te geven, is een goed idee. Maar veel ouders of grootouders zitten met vragen. Hoe zorg ik ervoor dat het geld terecht komt bij het kleinkind dat ik aanduid?
Sparen voor kinderen Spaargids.be forum.
Je kunt beter op je eigen naam sparen en later aan je kind geven wat het nodig heeft en wanneer het het nodig heeft. Berichten: 648 Lid geworden op: 19 Jul 2011. Re: Sparen voor kinderen. Bericht door soja 7 Februari 2017, 1929.:
Sparen voor kinderen: hoe, wat, waarom? Ester Depret.
Weerom, mijn kennis over bankzaken is beperkt en ik mijn mening is enkel gebaseerd op eigen ervaring. Overweeg je een manier van lange termijn sparen voor je kind er zijn tientallen mogelijkheden en combinaties dan raad ik je aan om via je eigen bank informatie in te winnen.
Argenta.
Votre fils ou fille est déjà un peu plus âgée et un coup de pouce lui serait utile maintenant, pour l'achat, la construction ou la rénovation d'une' maison par exemple? Dans ce cas, vous pouvez lui faire un don d'argent.

Contacteer ons