Zoeken naar sparen voor kind

sparen voor kind
 
Ster Spaarrekening voor uw kind BNP Paribas Fortis.
Raadpleeg de voorwaarden voor deze tijdelijke actie pdf. Sparen voor een mooie start in het leven. U wilt uw kind een mooie start geven. Daarom spaart u nu om ze later een financieel duwtje in de rug te geven. Dat doet u met onze Ster Spaarrekening.
16 Spaarrekeningen voor kinderen en jongeren beste-rente-spaarrekening.be.
Sparen op 1 jaar. Sparen op 1 jaar. Waar sparen tegen de beste rentevoeten voor uw kinderen en kleinkinderen in Belgiƫ op een gereglementeerde spaarrekening? Wij hebben voor u de verschillende spaarformules geanalyseerd. Aarzel niet om de productfiches te raadplegen die u toelaten de goede keuze te maken met kennis van zaken.
Hoe kunt u sparen voor uw kinderen of kleinkinderen? Bankshopper.
Maar op welke manieren kunt u uw nageslacht een financieel duwtje in de rug geven? U kunt op verscheidene manieren sparen voor uw kinderen of kleinkinderen. De meest eenvoudige oplossing is een spaarrekeningen openen op naam van uw kind of kleinkind.
Hoe kan ik sparen voor mijn kinderen? Spaargids.be.
Wil men echter langer controle houden, dan kan men opteren voor een spaarverzekering. Daarvan kan men niet alleen de begunstigde wijzigen, men kan er ook voor kiezen om de uitkering later in de toekomst te doen, bijvoorbeeld als het kind afstudeert, trouwt of gaat samenwonen. Hetzelfde geldt voor een spaarrekening met zogenaamd derdenbeding. Hier blijft het geld op naam van de spaarder, maar komt het tegoed na diens overlijden toe aan de jongere. Hoe interessant vond u dit artikel? 17 stemmen, gemiddeld 3.82 van de 5. Categorie: Algemeen nieuws over sparen.
Vier tips om te sparen voor je kinderen economie De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Pl
Vier tips om te sparen voor je kinderen. 20-04-17, 08.00u Bron: Spaargids.be. Eerste of plechtige communie gedaan of lentefeest gehad en wat zakgeld gekregen? Of op eigen initiatief wat spaarcentjes verzameld? Hoe zorg je er vervolgens voor dat het geld van het jonge volkje ook nog wat opbrengt?
Groeispaarrekening KBC Bank Verzekering.
Een appeltje voor de dorst voor je pensioen, met fiscaal voordeel. Sparen of beleggen voor je kind of kleinkind. Sparen of beleggen voor je kind of kleinkind. Geef je kind een steuntje in de rug. Wat gebeurt er met je spaarrekening als je overlijdt?
Sparen voor de kinderen wat is de beste optie? Spaargids.be forum.
Op deze rekening kan men sparen voor een kind, kleinkind, petekind, enz. maar men houdt zelf de touwtjes in handen. Men kan de voorwaarden nog altijd herzien indien men dat, om welke reden ook, nodig acht: voor wie men spaart, hoeveel men spaart, de datum van uitkering.kunnen, tot vier weken voor de einddatum nog gewijzigd worden.
Hoe kan ik sparen voor mijn kinderen? Consument Geld HLN.
18 augustus 2016. Deel via Facebook 0 Tweet. Consument Sparen is geld opzijzetten voor de toekomst. En dat is al helemaal zo als men spaart voor zijn klein-kinderen. Een aantal banken en verzekeraars stimuleert dat bovendien met een extra rente.
Hoe spaar je best voor je kinderen? De Standaard.
Maar hoe spaar je het best voor de kinderen? Eigenlijk zouden de ouders eerst moeten uitmaken waarom ze voor hun kinderen willen sparen. Om de studies te kunnen betalen? Of om hen een steuntje in de rug te geven wanneer dochter of zoon besluit op eigen benen te gaan staan, zei financieel analist Filip Perneel van Test-aankoop eerder aan De Standaard. Periodiek bedragen op een spaarrekening storten voor je kinderen, is een klassieker bij de Belgen. Omdat het de gemakkelijkste en veiligste oplossing is, luidt het. Maar met de huidige lage rente brengt zon spaarrekening nog weinig op. Al bieden de banken op jongerenrekeningen nog altijd een iets hogere rente dan op de klassieke spaarrekening. Bijkomende vaststelling is dat het bij de banken een klassieker is om bij de geboorte aan de ouders meteen zon jongerenrekening aan te bieden. Een maketingtruc, vindt Perneel. Op wiens naam? Een spaarrekening op naam van uw kind of op de naam van de ouders, maar dan met het kind als begunstigde: het geld is in beide gevallen even veilig, maar voor de ouders maakt het wel een groot verschil.

Contacteer ons