Resultaten voor vergelijk spaarrekening

vergelijk spaarrekening
 
Vergelijk spaarrekeningen en spaarbanken.
Vergelijk alle spaarrekeningen April 2018. De top 5 spaarrekeningen met de hoogste spaarrente die er op dit ogenblik voorhanden is. Korte termijn sparen. De top 5 korte termijn spaarrekeningen om uw geld enkele maanden vast te zetten. De top 5 spaarboekjes voor jongeren tot 18 jaar tegen de hoogste rente. Overzicht van alle spaarbanken in België en hun spaarrekeningen. Nieuwe bank regelt alles U moet zelf niet meer naar uw vorige bank! Continuïteit gegarandeerd Binnen 8 werkdagen is de bankoverstap in orde. Blijf ook bij uw huidige bank Open gewoon een aparte spaarrekening met hogere rente.
Vergelijk spaarrekeningen Slim Sparen.
Vergelijk de 10 spaarrekeningen met de hoogste rente. Dit zijn vandaag de spaarrekeningen waar je spaargeld best rendeert. Het zijn stuk voor stuk spaarproducten waar geen voorwaarden aan verbonden zijn en die u online kunt afsluiten. Ongeacht of je een nieuwe of bestaande klant bent, kan je dus om het even welk bedrag inleggen. Let bij het vergelijken op de hoogte van de basisrente en de getrouwheidspremie. Geld dat je lang kan missen is gebaat bij een spaarrekening met een hogere getrouwheidspremie.
Spaarrekeningen met hoogste rente België Spaargids.be.
De basisrente krijgt u voor elke dag dat het spaargeld op de spaarrekening staat. De getrouwheidspremie krijgt u erbovenop, maar enkel als het geld 1 jaar onaangeroerd blijft. Vergelijk hieronder de spaarrekeningen met hoge rentevoeten. Alle voorwaarden, acties en promoties staan opgelijst.
Een goede spaarrekening kiezen.
Het enige nadeel is dat de intresten van dit type spaarrekening onderworpen zijn aan roerende voorheffing. Maar desondanks bieden ze vaak een hoger rendement dan de gewone spaarrekeningen met een basisrente en een getrouwheidspremie, waarbij de eerste schijf aan intresten vrijgesteld is van roerende voorheffing.
Consumentenbond: Untitled Ruim Page. 2.000 producten diensten onafhankelijk getest!
Vergelijk spaarrekeningen België Spaargids.be.
Vergelijk spaarrekeningen België. Vergelijk spaarrekeningen België. Laatste verificatie: maandag 16 april 2018. Naam spaarrekening Basisrente Getrouwheid Totaal Meer info. MeDirect ME12 Spaarrekening. Klik voor meer info." Deutsche Bank DB Saving Plan. Izola Bank Saver Account. MeDirect ME3 Spaarrekening. Klik voor meer info."
Vergelijk uw huidige spaarrekening met Rabobank.be.
Vergelijk uw huidige spaarrekening met Rabobank.be. Selecteer uw bank en uw huidige gereglementeerde spaarrekening en wij maken voor u de vergelijking. Er wordt in de berekening geen rekening gehouden met eventuele roerende voorheffing. Vergelijk uw huidige spaarrekening met Rabobank.be. De berekening van de rente wordt opgevat als volgt.:
Spaargids, de beste spaarrekeningen, kasbons, termijnrekeningen, levensverzekeringen, hypotheek en autoleningen.
Wie biedt de hoogste interest? Herziening hypothecaire lening. Is nu het moment om mijn huidige lening te herfinancieren? Onze simulator houdt rekening met alle parameters. Vergelijk TAK 21. Vergelijk TAK 23. Vergelijk hypothecaire leningen. Vergelijk groene autolening. Vergelijk persoonlijke leningen.
Spaarrekeningen vergelijken BNP Paribas Fortis.
Met een spaarrekening bouwt u makkelijk een geldreserve op. Vergelijk de verschillende spaarrekeningen en ontdek welke het best bij u past. Bel 02 433 41 34 Onze kantoren Maak een afspraak. Gereglementeerde spaarrekeningen naar Belgisch recht voor een onbepaalde duur, gecommercialiseerd door BNP Paribas Fortis.

Contacteer ons