Resultaten voor intresten spaarboekjes

intresten spaarboekjes
 
Een goede spaarrekening kiezen.
Het enige nadeel is dat de intresten van dit type spaarrekening onderworpen zijn aan roerende voorheffing. Maar desondanks bieden ze vaak een hoger rendement dan de gewone spaarrekeningen met een basisrente en een getrouwheidspremie, waarbij de eerste schijf aan intresten vrijgesteld is van roerende voorheffing.
Spaarboekje: vergelijking rentes 59 spaarboekjes in Belgiƫ beste-rente-spaarrekening.
Rentes spaarboekjes met hoge basisrente. Rentes spaarboekjes met hoge basisrente. Ik kan langer dan 1 jaar zonder mijn spaargeld. Als u over een startkapitaal beschikt dat u minstens 1 jaar kan missen, opteer dan voor een spaarboekje met hoge getrouwheidspremie.
Wat levert een spaarrekening op? Mijn geld en ik.
De bank mag om het even welke rente aanbieden als ze hierdoor niet in moeilijkheden kan komen. Maar als de bank wil dat haar klanten kunnen genieten van fiscale vrijstelling op hun rentevergoedingen gereglementeerde spaarboekjes, dan moet de bank zich houden aan een aantal wettelijke regels.
Met deze tips haalt u meer uit uw spaarboekje Consument Geld HLN.
Voor alle duidelijkheid, u hoeft niet ineens van bank te veranderen om elders te profiteren van hogere intresten. U kunt gerust geld overschrijven van uw vaste naar een meer lucratieve spaarrekening. Wel moet u dan rekening houden met een eventueel verlies van getrouwheidspremies.
Sparen bij Argenta beste-rente-spaarrekening.be.
Nieuwe voorwaarden voor Argenta spaarrekeningen vanaf 19 arpil 2016. Nieuwe voorwaarden voor Argenta spaarrekeningen op 01.02.2016. Nieuwe voorwaarden voor Argenta e spaar spaarrekening. Nieuwe voorwaarden voor Argenta spaarrekeningen sinds 5 mei 2015. Nieuwe voorwaarden op Argenta spaarrekeningen geldig vanaf 17.02.2015.
Spaarrekening: vergelijking spaarboekjes met hoge getrouwheidspremie Beste-rente-spaarekening.be.
In tegenstelling tot de spaarboekjes met hoge basisrente, is het voordeel van deze formule dat u de zekerheid hebt dat de getrouwheidpremie niet varieert, noch naar boven of naar beneden, eens uw spaargeld is gestort. Als tegensprestatie vraagt de bank wel dat u het geld strikt 12 opeenvolgende maanden op de rekening laat staan, en geen dag minder, zo niet krijgt u de getrouwheidpremie niet gestort.
Spaarrekening vergelijken? Vergelijk hier ALLE aanbieders.
Het is overigens niet verplicht om spaarders zowel een getrouwheidspremie als een basisrente te geven wanneer een niet-gereglementeerde spaarrekening openen. Spaargeld brengt vanaf de eerste dag een basisrente op. Zolang het geld van de spaarder op een spaarboekje blijft staan, krijgt hij een basisrente.
Belastingen op inkomsten uit spaargeld KBC Bank Verzekering.
De bank bekijkt elke spaarrekening afzonderlijk. Maar het kan natuurlijk dat de som van de interesten op al je spaarrekeningen bij dezelfde of verschillende banken hoger is dan het maximum dat vrijgesteld is van belastingen. Bovendien worden de interesten van minderjarige kinderen meegeteld bij de interesten van de ouders.
santander_statisch3_970x250_V2_adw. santander_300x600_statisch3_V2_adw.

Contacteer ons