Meer resultaten voor intresten spaarboekjes

intresten spaarboekjes
 
Wat levert een spaarrekening op? Mijn geld en ik.
De bank mag om het even welke rente aanbieden als ze hierdoor niet in moeilijkheden kan komen. Maar als de bank wil dat haar klanten kunnen genieten van fiscale vrijstelling op hun rentevergoedingen gereglementeerde spaarboekjes, dan moet de bank zich houden aan een aantal wettelijke regels.
Belastingen op inkomsten uit spaargeld KBC Bank Verzekering.
De bank bekijkt elke spaarrekening afzonderlijk. Maar het kan natuurlijk dat de som van de interesten op al je spaarrekeningen bij dezelfde of verschillende banken hoger is dan het maximum dat vrijgesteld is van belastingen. Bovendien worden de interesten van minderjarige kinderen meegeteld bij de interesten van de ouders.
Spaarrekeningen met hoogste rente België Spaargids.be.
Spaarrekeningen met hoogste rente België. Spaarrekeningen met hoogste rente België. Vergelijken van spaarrekeningen met hoogste rente. Deze spaarboekjes zijn bedoeld voor wie zijn geld minstens 1 jaar kan laten staan. De basisrente krijgt u voor elke dag dat het spaargeld op de spaarrekening staat.
5 tips om het beste spaarboekje te kiezen Sparen Moneytalk.be.
De hoogste rente vind je bij nichespelers. Als we kijken naar de banken die de hoogste rente op spaarboekjes geven, komen we meestal terecht bij nichespelers. Dikwijls gaat het om online banken die geen duur kantorennet te onderhouden hebben zoals dit wel het geval is bij de grootbanken. Op die manier kunnen deze online banken een hogere rente op hun spaarboekjes geven.
Naar een spaarboekje zonder rente? De Tijd.
De eerste spaarboekjes met een nulrente voor particulieren zijn een feit. Bij BNPP Fortis en dochter Fintro brengen de niet-gereglementeerde spaarrekeningen geen eurocent meer op. Is dat ook denkbaar voor de klassieke, gereglementeerde spaarboekjes? En waar precies zit het verschil met niet-gereglementeerde?
Sparen bij Argenta beste-rente-spaarrekening.be.
Nieuwe voorwaarden voor Argenta spaarrekeningen vanaf 19 arpil 2016. Nieuwe voorwaarden voor Argenta spaarrekeningen op 01.02.2016. Nieuwe voorwaarden voor Argenta e spaar spaarrekening. Nieuwe voorwaarden voor Argenta spaarrekeningen sinds 5 mei 2015. Nieuwe voorwaarden op Argenta spaarrekeningen geldig vanaf 17.02.2015.
Spaarboekje: vergelijking rentes 59 spaarboekjes in België beste-rente-spaarrekening.
Rentes spaarboekjes met hoge basisrente. Rentes spaarboekjes met hoge basisrente. Ik kan langer dan 1 jaar zonder mijn spaargeld. Als u over een startkapitaal beschikt dat u minstens 1 jaar kan missen, opteer dan voor een spaarboekje met hoge getrouwheidspremie.
Spaarrekening KBC Bank Verzekering.
Kenmerken van deze spaarrekening. Fiscaal voordelig Voor natuurlijke personen is de eerste schijf van 960 euro rente per jaar inkomsten 2018 vrijgesteld van roerende voorheffing, die momenteel 15% bedraagt. Gratis spaarrekening Geen kosten om je spaarrekening te openen en te beheren.
Een goede spaarrekening kiezen.
Het enige nadeel is dat de intresten van dit type spaarrekening onderworpen zijn aan roerende voorheffing. Maar desondanks bieden ze vaak een hoger rendement dan de gewone spaarrekeningen met een basisrente en een getrouwheidspremie, waarbij de eerste schijf aan intresten vrijgesteld is van roerende voorheffing.

Contacteer ons