Resultaten voor sparen rente

sparen rente
 
Wanneer stijgt de rente?
Maar hoe komt het dat de rente zo laag gehouden wordt? En mogen we hopen op een hogere spaarrente binnenkort? 15 januari 2018. Sparen of geld uitgeven: is het aangeboren of aangeleerd? Sinds het uitbreken van de financiële crisis in 2008 is de rentevergoeding op kapitaal bijna onophoudelijk gedaald.
Spaargids, de beste spaarrekeningen, kasbons, termijnrekeningen, levensverzekeringen, hypotheek en autoleningen.
01/08 NIBC Direct trekt rente op Flex-rekening op. 30/07 populair Zo houdt u de controle over de spaarcenten van uw kleinkind. 27/07 Let op voor rooskleurige scenarios bij opbrengsten tak21-spaarverzekeringen. 16/07 populair Nog lage spaarrentes tot minstens zomer van 2019. 16/07 populair Belgen sparen gemiddeld 213 euro per maand.
Een goede spaarrekening kiezen.
U mag immers niet gewoon de basisrente en de getrouwheidspremie bij elkaar optellen, aangezien u aan bepaalde voorwaarden moet voldoen om die premie te verwerven. Met onze Koopwijzer spaarrekeningen hebben wij daarom een vergelijkingsmodule ontwikkeld die, al naargelang het bedrag dat u wenst te sparen, de tijdshorizon die u voor ogen hebt en uw leeftijd, u naar de rekeningen leidt die het meest opbrengen in uw situatie.
Spaarrekening KBC Bank Verzekering.
Ze brengen geen rente meer op vanaf de kalenderdag van de opvraging. De getrouwheidspremie wordt toegekend op bedragen die gedurende 12 opeenvolgende, volledige maanden op de spaarrekening blijven staan. Bij opvragingen worden de lopende getrouwheidspremies waarvoor de verwervingsdatum het verst in de toekomst ligt het eerst aangesproken. Voor de eerste drie overschrijvingen per jaar naar een andere gereglementeerde spaarrekening bij KBC is er echter proportionele overdracht van de getrouwheidspremie als voldaan is aan de volgende voorwaarden. Beide spaarrekeningen hebben minstens één gemeenschappelijke rekeninghouder, en. De overschrijving bedraagt minstens 500 euro, en. Het is geen periodieke opdracht of automatische spaaropdracht. Dat betekent dat de lopende berekeningsperiode van 12 maanden niet wordt afgebroken, maar verder loopt op de begunstigde spaarrekening. De getrouwheidspremie wordt ook dan enkel toegekend voor bedragen die 12 opeenvolgende maanden op de, in dit geval, meerdere spaarrekeningen blijven staan. De KBC-Spaarrekening is een gereglementeerde spaarrekening van KBC Bank NV België. Het Belgisch recht is van toepassing. Informatiefiche over de depositobescherming. Lees het document met essentiële spaardersinformatie voor je een spaarrekening opent. Bij klachten kun je contact opnemen met klachten@kbc.be en/of met ombudsman@ombfin.be. Open een spaarrekening. Is deze pagina nuttig voor jou? Hoeveel sparen per maand?
Spaarrekening: vergelijking rentes 37 spaarrekeningen Beste-rente-spaarrekening.be.
Automatisch maandelijks sparen. Internet Banken zonder kantoren. Hoe een rekening openen? Banken met kantoren. Minimum 25 000. DB E-Saving Account. Crelan Direct Boekje. De drie grote rating bureaus en speculatieve waardering aan deze bank. Nu in de kijker.: MeDirect, ME6 Niet-gereglementeerde spaarrekening. ME6: 040%, netto rente.
Spaarboekje: vergelijking rentes 59 spaarboekjes in België beste-rente-spaarrekening.
Ik wil sparen op korte termiijn en nog een anantrekkelijke rente opbrengt. Voor spaarders die hun geld tijdelijk willen parkeren en tegelijk willen genieten van een hoge rente. Met de niet-gereglementeerde spaarrekening geniet u van een eenvoudige combinatie van hoge rentevoet en hoge beschikbaarheid.
Spaarboekje met hoogste rente is niet altijd de beste keuze Bankshopper.
Die maandelijkse beperkingen hebben eveneens een impact op het uiteindelijke rendement dat je opstrijkt. Zo zal je na maximaal 15 maanden sparen pas de getrouwheidspremie van het eerste kwartaal na de storting ontvangen. Daardoor ligt de reële rente na een jaar sparen minder hoog dan wat de banken in theorie beloven.
Wat levert een spaarrekening op? Mijn geld en ik.
Wanneer het economisch minder goed gaat, zullen de rentevoeten doorgaans lager zijn. Hierdoor wordt sparen minder interessant en wordt consumeren gestimuleerd. Dit is op zijn beurt dan weer goed voor de economische activiteit en de werkgelegenheid. Een wijziging van de basisrente is geldig vanaf diezelfde dag en heeft dan ook een onmiddellijke invloed op je spaargeld. Een wijziging van de getrouwheidspremie heeft dat niet. De nieuwe getrouwheidspremie zal pas ingaan wanneer je een nieuwe storting doet, of er een nieuwe periode begint voor een al geplaatste som. De bank brengt je, meestal via de rekeninguittreksels, op de hoogte van iedere wijziging. Bekijk hier hoe de rentevoet en de economie met elkaar in verband staan.: Kan de bank de rentevergoeding vrij bepalen? Ja en neen. De bank mag om het even welke rente aanbieden als ze hierdoor niet in moeilijkheden kan komen.
santander_statisch3_970x250_V2_adw. santander_300x600_statisch3_V2_adw.

Contacteer ons