Zoeken naar sparen rente

sparen rente
 
Een goede spaarrekening kiezen.
U mag immers niet gewoon de basisrente en de getrouwheidspremie bij elkaar optellen, aangezien u aan bepaalde voorwaarden moet voldoen om die premie te verwerven. Met onze Koopwijzer spaarrekeningen hebben wij daarom een vergelijkingsmodule ontwikkeld die, al naargelang het bedrag dat u wenst te sparen, de tijdshorizon die u voor ogen hebt en uw leeftijd, u naar de rekeningen leidt die het meest opbrengen in uw situatie.
Spaargids, de beste spaarrekeningen, kasbons, termijnrekeningen, levensverzekeringen, hypotheek en autoleningen.
Simulator spaarrekeningen nieuw. 27/02 populair Record Bank verdubbelt rente op 1 jaar. 22/02 populair Moneyou verlaagt rente op spaarrekeningen. 20/02 populair Wat is het verschil tussen gereglementeerd en niet-gereglementeerd sparen? 20/02 Staatsbon brengt 090, procent op. 18/02 populair Waarom beleggingsplannen interessant zijn.
Argenta.
Un compte d'épargne' réglementé est un compte en euros sans stipulation conventionnelle de terme ou de préavis qui satisfait aux conditions visées par larticle 2 de lAR/CIR 92 qui est réservé à la gestion par internet. Le solde sur ce compte rapporte une rémunération sous la forme dintérêts.
Spaarboekje met hoogste rente is niet altijd de beste keuze Bankshopper.
Die maandelijkse beperkingen hebben eveneens een impact op het uiteindelijke rendement dat je opstrijkt. Zo zal je na maximaal 15 maanden sparen pas de getrouwheidspremie van het eerste kwartaal na de storting ontvangen. Daardoor ligt de reële rente na een jaar sparen minder hoog dan wat de banken in theorie beloven.
Spaarrekening: vergelijking spaarboekjes met hoge getrouwheidspremie Beste-rente-spaarekening.be.
Rekeningen voor automatisch sparen voor maximum 500 EUR per maand. OPGELET: u kan niet meer. dan 500 EUR /maand. storten op deze rekeningen., of 6.000 EUR per jaar, behalve. voor BNP Paribas Fortis. met maximum 750 per maand. of 9.000 per jaar. Banken met kantoren. Banca Monte Paschi. M in 10.000 en max 150.000. Getrouwhedispremie toegekend na 11 maanden. ING Lion Premium. Hoe een rekening openen? Maximum 500.000 EUR. Klassieke spaarrekening met kantoren service. Getrouwhedispremie toegekend na 11 maanden. Nu in de kijker.: MeDirect, ME6 Niet-gereglementeerde spaarrekening. ME6: 040%, netto rente.
Spaarboekje: vergelijking rentes 59 spaarboekjes in België beste-rente-spaarrekening.
Ik wil sparen op korte termiijn en nog een anantrekkelijke rente opbrengt. Voor spaarders die hun geld tijdelijk willen parkeren en tegelijk willen genieten van een hoge rente. Met de niet-gereglementeerde spaarrekening geniet u van een eenvoudige combinatie van hoge rentevoet en hoge beschikbaarheid.
Spaarrekening KBC Bank Verzekering.
Ze brengen geen rente meer op vanaf de kalenderdag van de opvraging. De getrouwheidspremie wordt toegekend op bedragen die gedurende 12 opeenvolgende, volledige maanden op de spaarrekening blijven staan. Bij opvragingen worden de lopende getrouwheidspremies waarvoor de verwervingsdatum het verst in de toekomst ligt het eerst aangesproken. Voor de eerste drie overschrijvingen per jaar naar een andere gereglementeerde spaarrekening bij KBC is er echter proportionele overdracht van de getrouwheidspremie als voldaan is aan de volgende voorwaarden. Beide spaarrekeningen hebben minstens één gemeenschappelijke rekeninghouder, en. De overschrijving bedraagt minstens 500 euro, en. Het is geen periodieke opdracht of automatische spaaropdracht. Dat betekent dat de lopende berekeningsperiode van 12 maanden niet wordt afgebroken, maar verder loopt op de begunstigde spaarrekening. De getrouwheidspremie wordt ook dan enkel toegekend voor bedragen die 12 opeenvolgende maanden op de, in dit geval, meerdere spaarrekeningen blijven staan. De KBC-Spaarrekening is een gereglementeerde spaarrekening van KBC Bank NV België. Het Belgisch recht is van toepassing. Informatiefiche over de depositobescherming. Lees het document met essentiële spaardersinformatie voor je een spaarrekening opent. Bij klachten kun je contact opnemen met klachten@kbc.be en/of met ombudsman@ombudsfin.be. Open een spaarrekening. Is deze pagina nuttig voor jou? Hoeveel sparen per maand?
Spaarrekening: vergelijking rentes 37 spaarrekeningen Beste-rente-spaarrekening.be.
Automatisch maandelijks sparen. Internet Banken zonder kantoren. Hoe een rekening openen? Banken met kantoren. Minimum 25 000. DB E-Saving Account. Crelan Direct Boekje. De drie grote rating bureaus en speculatieve waardering aan deze bank. Nu in de kijker.: MeDirect, ME6 Niet-gereglementeerde spaarrekening. ME6: 040%, netto rente.
santander_statisch3_970x250_V2_adw. santander_300x600_statisch3_V2_adw.

Contacteer ons