Meer resultaten voor vergelijk spaarrekeningen

vergelijk spaarrekeningen
 
Een goede spaarrekening kiezen.
Het enige nadeel is dat de intresten van dit type spaarrekening onderworpen zijn aan roerende voorheffing. Maar desondanks bieden ze vaak een hoger rendement dan de gewone spaarrekeningen met een basisrente en een getrouwheidspremie, waarbij de eerste schijf aan intresten vrijgesteld is van roerende voorheffing.
Spaarboekje: vergelijking rentes 59 spaarboekjes in België beste-rente-spaarrekening.
Uw stortingen van februari, maart, april, geven dus geen recht op de getrouwheidspremie van januari 2017, aangezien er geen effectieve deposito van 12 maanden was. Als u in deze situatie verkeert, verkies dan eerder de spaarrekeningen met een hoge basisrente, die u vindt in de rubriek sparen op minder 1 jaar.
Spaargids, de beste spaarrekeningen, kasbons, termijnrekeningen, levensverzekeringen, hypotheek en autoleningen.
Vergelijk in één overzicht de best renderende spaarrekeningen en bijkomende informatie zoals minimum inleg en rentegrarantie. 06/04 145%, 13 Jaar 10/5/5 Argenta. 06/04 169%, 20 Jaar vast ING. 05/04 192%, 25 Jaar vast AXA Bank. 05/04 065%, 20 Jaar 1/1/1 Belfius Bank.
Spaarrekeningen vergelijken? 80 rekeningen Bankshopper.be.
Vergelijk alle online spaarrekeningen en spaarrekeningen die u enkel kan openen in een bankagentschap. Al deze spaarrekeningen vallen onder één van de Europese waarborgfondsen. De waarborg bedraagt 100.000 euro per persoon en per bank, voor alle spaarproducten zichtrekeningen, spaarrekeningen, termijnrekeningen en kasbons samen.
Vergelijk de spaarrekeningen van de Belgische banken.
Als u de vragenlijst heeft ingevuld, ontvangt u een handig en gratis overzicht van de spaarrekeningen van de verschillende aanbieders in België. Vergelijk spaarrekeningen in België met KillMyBill en vind de voordeligste spaarrekening! Spaarrekeningen vergelijken: gereglementeerde en niet-gereglementeerde spaarrekeningen. Voor u een spaarrekening opent, is het belangrijk dat u weet dat er twee soorten spaarrekeningen bestaan: gereglementeerde en niet-gereglementeerde spaarrekeningen.
Vergelijk spaarrekeningen België Spaargids.be.
Vergelijk spaarrekeningen België. Vergelijk spaarrekeningen België. Laatste verificatie: maandag 16 april 2018. Naam spaarrekening Basisrente Getrouwheid Totaal Meer info. MeDirect ME12 Spaarrekening. Klik voor meer info." Deutsche Bank DB Saving Plan. Izola Bank Saver Account. MeDirect ME3 Spaarrekening. Klik voor meer info."
Spaarrekeningen vergelijken NIBC Direct.
Uw spaarrekening vergelijken met de spaarrekeningen van NIBC Direct. Vergelijk uw spaarrekening en de rente van uw huidige bank met de gereglementeerde NIBC Direct Spaarrekening en Getrouwheidsrekening, we maken graag de berekening voor u. Uw bank arrow_drop_down. Uw rekening arrow_drop_down.
Spaarrekeningen met hoogste rente België Spaargids.be.
De basisrente krijgt u voor elke dag dat het spaargeld op de spaarrekening staat. De getrouwheidspremie krijgt u erbovenop, maar enkel als het geld 1 jaar onaangeroerd blijft. Vergelijk hieronder de spaarrekeningen met hoge rentevoeten. Alle voorwaarden, acties en promoties staan opgelijst. Vergelijk alle spaarrekeningen.
Vergelijk spaarrekeningen.
Leer beleggen op de beurs. Home Hulpmiddelen Vergelijk spaarrekeningen. Sparen en besparen. 17 oktober 2016. Met deze vergelijkingstool kan u de rente op spaarrekeningen en de depositogarantie vergelijken bij verschillende Nederlandse banken. de hoogste rente. Vorig artikel Vergelijk kredietkaarten en bespaar.

Contacteer ons