Zoeken naar vergelijk spaarrekeningen

vergelijk spaarrekeningen
 
Sparen voor particulieren.
Bekijk de kredietwaardigheid van Rabobank. Op intresten van gereglementeerde online spaarrekeningen is 15% roerende voorheffing van toepassing. Die wordt afgehouden aan de bron. Voor particulieren is de eerste schijf van 960 euro aan intresten vrijgesteld, voor gemeenschappelijke rekeningen geldt deze vrijstelling per rekeninghouder, onder bepaalde voorwaarden.
Een goede spaarrekening kiezen.
Het enige nadeel is dat de intresten van dit type spaarrekening onderworpen zijn aan roerende voorheffing. Maar desondanks bieden ze vaak een hoger rendement dan de gewone spaarrekeningen met een basisrente en een getrouwheidspremie, waarbij de eerste schijf aan intresten vrijgesteld is van roerende voorheffing.
Spaarboekje: vergelijking rentes 59 spaarboekjes in België beste-rente-spaarrekening.
Uw stortingen van februari, maart, april, geven dus geen recht op de getrouwheidspremie van januari 2017, aangezien er geen effectieve deposito van 12 maanden was. Als u in deze situatie verkeert, verkies dan eerder de spaarrekeningen met een hoge basisrente, die u vindt in de rubriek sparen op minder 1 jaar.
Spaarrekeningen met hoogste rente België Spaargids.be.
De basisrente krijgt u voor elke dag dat het spaargeld op de spaarrekening staat. De getrouwheidspremie krijgt u erbovenop, maar enkel als het geld 1 jaar onaangeroerd blijft. Vergelijk hieronder de spaarrekeningen met hoge rentevoeten. Alle voorwaarden, acties en promoties staan opgelijst. Vergelijk alle spaarrekeningen.
Spaarrekeningen vergelijken? 80 rekeningen Bankshopper.be.
Vergelijk alle online spaarrekeningen en spaarrekeningen die u enkel kan openen in een bankagentschap. Al deze spaarrekeningen vallen onder één van de Europese waarborgfondsen. De waarborg bedraagt 100.000 euro per persoon en per bank, voor alle spaarproducten zichtrekeningen, spaarrekeningen, termijnrekeningen en kasbons samen.
Consumentenbond: Ruim 2.000 producten diensten onafhankelijk getest!
Santander_calculator_970x250_V1_NL. Santander_calculator_300x600_V2_NL.
Spaarrekeningen vergelijken BNP Paribas Fortis.
Met een spaarrekening bouwt u makkelijk een geldreserve op. Vergelijk de verschillende spaarrekeningen en ontdek welke het best bij u past. Bel 02 433 41 34 Onze kantoren Maak een afspraak. Gereglementeerde spaarrekeningen naar Belgisch recht voor een onbepaalde duur, gecommercialiseerd door BNP Paribas Fortis.
Spaargids, de beste spaarrekeningen, kasbons, termijnrekeningen, levensverzekeringen, hypotheek en autoleningen.
Ooit al eens stilgestaan bij wat uw huidige zichtrekening u kost op jaarbasis? Bekijk hier de voordeligere alternatieven. Vind een zichtrekening. Vergelijk in één overzicht de best renderende spaarrekeningen en bijkomende informatie zoals minimum inleg en rentegrarantie. 07/05 130%, 25 Jaar 5/5/5 BNP Paribas Fortis.

Contacteer ons