Resultaten voor rente spaarboekje

rente spaarboekje
 
Wanneer stijgt de rente op mijn spaarboekje? Consument Geld HLN.
De rente op een gereglementeerd spaarboekje cirkelt vandaag op de bodem van 011%, vertelt Wim DHaese, Head of Investment Advice bij Deutsche Bank. Nochtans is geld oppotten om het op te potten niet rendabel. De inflatie bedraagt vandaag immers 217%, 3.
Spaarrekening vergelijken? Vergelijk hier ALLE aanbieders.
Zolang het geld van de spaarder op een spaarboekje blijft staan, krijgt hij een basisrente. De spaarder krijgt pas een getrouwheidspremie als het geld minstens een jaar op een spaarrekening blijft staan. Spreekt hij zijn spaardepositos binnen de twaalf maanden aan, dan verliest hij zijn getrouwheidspremie. Na een jaar sparen, geldt opnieuw een spaartermijn van een jaar. Het merendeel van de banken gebruikt daarbij het lifo-principe Last In, First out. De bank redeneert dat de spaarder zijn laatste stortingen aanspreekt wanneer hij zijn geld afhaalt. In zon geval verliest de spaarder niet meteen de getrouwheidspremie op eerder gedane stortingen. De gereglementeerde spaarrekeningen zijn de meeste voorkomende spaarformules in ons land. Spaarrekeningen in België zijn onderworpen aan enkele wettelijke bepalingen. Om te beginnen moeten de spaarders met een gereglementeerde spaarrekening zowel een basisrente minstens 001%, en een getrouwheidspremie minstens 010%, krijgen. Daarenboven mag de bank geen rentevoet toekennen die hoger ligt dan de gereglementeerde maximale rentevoet. De basisrente mag nu niet hoger zijn dan 3 procent. Enkel wanneer de rente van de Europese Centrale Bank hoger ligt, mogen de banken een hoger tarief geven aan hun klanten.
Spaarrekeningen met hoogste rente België Spaargids.be.
25/10 MeDirect trekt rente op 5 jaar op. 19/10 populair Zo spaart u genoeg om met een gerust hart op pensioen te gaan. 19/10 Wat moet u weten over schenkingen binnen het nieuwe erfrecht? 19/10 populair Moeite om te sparen? Zo lukt het beter. 15/10 Evi betaalt de effectentaks dubbel terug. 14/10 Sparen met steun van de fiscus. 07/10 populair Vier veilige alternatieven voor het spaarboekje.
Met deze tips haalt u meer uit uw spaarboekje Consument Geld HLN.
Consument Hoewel de rente historisch laag staat, blijven heel veel Belgen trouw aan het spaarboekje. De mogelijkheid om eenvoudig geld bij te storten en af te halen is hiervoor een belangrijke reden. Hoewel we in 2018 geen hogere rentes moeten verwachten, zijn er toch mogelijkheden om meer uit het geld op uw spaarboekje te halen.
Spaarrekeningen.
Analyse AXA Bank haalt de kaasschaaf boven. 3 maanden geleden donderdag 2 augustus 2018. De bank knipt in de rente van de Start2Bank Spaarrekening en de Start2Bank Spaar fidelity. Lees de analyse. Analyse NIBC verhoogt de rente op één van zijn spaarrekeningen.
28 spaarbanken onder de loep in België Beste-rente-spaarrekening.be.
www.beste-rente-spaarrekening.be wijst elke verantwoordelijkheid af en nodigt u uit om de correctheid van de gegevens in de brochures van de banken na te gaan alvorens een beslissing te nemen. Nu in de kijker.: MeDirect, ME6 Niet-gereglementeerde spaarrekening. ME6: 040%, netto rente. Santander, Vision Gereglementeerde spaarrekening.
Spaarboekje: vergelijking rentes 59 spaarboekjes in België beste-rente-spaarrekening.
Ik wil sparen op korte termiijn en nog een anantrekkelijke rente opbrengt. Voor spaarders die hun geld tijdelijk willen parkeren en tegelijk willen genieten van een hoge rente. Met de niet-gereglementeerde spaarrekening geniet u van een eenvoudige combinatie van hoge rentevoet en hoge beschikbaarheid. Die spaarrekening heet 1 rentetarief met dagelijks rendement. De interesten worden u per kwartaal uitbetaald. Rentes spaarboekjes met trimestriële rentebetaling. Spaarboekje: een verwittigd spaarder is er twee waard.
Wat levert een spaarrekening op? Mijn geld en ik.
Als je midden in het jaar besluit om je spaarrekening stop te zetten, krijg je meestal onmiddellijk de rente uitgekeerd. Je kan je bank vragen om je een gedetailleerde intrestafrekening te bezorgen waarop de verschillende componenten van de rente staan uitgelegd.
Spaarboekje met hoogste rente is niet altijd de beste keuze Bankshopper.
Home Nieuws Spaarboekje met hoogste rente is niet altijd de beste keuze. Spaarboekje met hoogste rente is niet altijd de beste keuze. 27 December 2017. Het beste spaarboekje brengt vandaag nog tot 12, procent rente op. Maar is dat wel het juiste spaarproduct voor jou?

Contacteer ons