Resultaten voor bankrekening

bankrekening
 
FAQ: Wat is een bankrekening? beste-rente-spaarrekening.be. Untitled Document.
Ze wordt ook rekening-courant of zichtrekening genoemd. In tegenstelling tot de spaarrekening, is de zichtrekening de rekening waarlangs al uw debet en creditverrichtingen verlopen: dit is een rekening voor het beheer van de lopende ontvangsten en betalingen, die dient om dagelijkse facturen te betalen.
Bankrekening Zenito.
Home Ik start als zelfstandige Bankrekening. Nog geen eigen e-dossier bij Zenito? Registreer je online. Open een zichtrekening bij een bank, gevestigd in België, die je zal gebruiken voor al je professionele verrichtingen. Je geeft je bankrekeningnummer door aan je Sociaal Verzekeringsfonds op het moment van je aansluiting.
bankrekening Franse vertaling Linguee woordenboek.
De in dit artikel bedoelde bedragen worden overgemaakt naar een bij de centrale bank van de Salomonseilanden geop en d e bankrekening v a n de openbare schatkist, waarvan de gegevens jaarlijks door de autoriteiten van de Salomonseilanden aan de Gemeenschap worden gemeld.
Traduction bankrekening français Dictionnaire néerlandais Reverso.
Utilisez le dictionnaire Néerlandais-Français de Reverso pour traduire bankrekening et beaucoup dautres mots. Vous pouvez compléter la traduction de bankrekening proposée par le dictionnaire Néerlandais-Français en consultant dautres dictionnaires spécialisés dans la traduction des mots et des expressions: Wikipedia, Lexilogos, Oxford, Cambridge, Chambers Harrap, Wordreference, Collins, Merriam-Webster.
bankrekening Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: bankrekening DE bankrekening EN bankrekening ES. Definities op Encyclo.nl: bankrekening 1x. Vertalingen bankrekening NLFR. b kr e k n.
Kan je zonder bankrekening? Radio 2, de grootste familie.
Je kan leven zonder bankrekening, maar reken dan ook op een aantal ongemakken. En vreemd genoeg ben je vaak duurder af zonder dan met bankrekening. Jij vindt je bankrekening misschien ook wat aan de dure kant, maar cash is soms nog duurder.
Het saldo van uw bankrekening checken Mijn kaart.
Indien u m-banxafe reeds geactiveerd hebt in het verleden kan u dit blijven gebruiken voor het raadplegen van uw banksaldo en het herladen van het belkrediet tot 31 december 2016. Dankzij m-banxafe kunt u het saldo van uw bankrekening altijd en overal checken.
Vrouw vindt miljoenen op haar bankrekening, niemand wil haar. Het Nieuwsblad.
Yadav en haar man Ziledar Singh hebben dan maar naar de premier geschreven in de hoop dat hij de situatie wel oplost. Voorlopig hebben ze nog geen succes gehad en hoopt Yadav met haar immense bankrekening geen problemen te krijgen.
Wat je moet weten over je bankrekening. Jongerengids.
Heel wat jongeren hebben een bankrekening: een veilige en praktische manier om je geld te beheren. Bijna alle jongerenrekeningen voor 25 jarigen zijn gratis. Heb je een eigen bankrekening? Dan moet je ook je eigen budget beheren. Het is niet moeilijk om met een eigen bankrekening aan de slag te gaan.

Contacteer ons