Resultaten voor termijndeposito

termijndeposito
 
Hoogste depositorente: vergelijking spaarrente deposito.
Alles over lenen. Laagste rente Persoonlijke lening Doorlopend krediet Rente per bank. Overzicht berekeningen Maximale lening Maandlasten lening. Overzicht informatie Kredietvormen Factoren voor rente. Alle spaarvormen Met voorwaarden Zonder voorwaarden Deposito sparen Zakelijk sparen. Uw spaargeld vastzetten op een deposito?
Termijndeposito 6 definities Encyclo.
economie een niet direct opvraagbaar tegoed bij een bank waarover op een bepaalde datum kan worden beschikt Bron: Wikiwoordenboek termijndeposito. SpellingCorrect gespeld: termijndeposito komt voor in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Taalunie en. Gevonden op http//www.woorden.org/woord/termijndeposito.: Een termijndeposito is geld dat voor enige tijd is vastgezet.
Termijndeposito Uitleg Direct online openen Sparen.nl.
De looptijd van een spaardeposito loopt uiteen van één tot soms wel twintig jaar. De looptijd van een termijndeposito is, zoals gezegd, maximaal één jaar. Het voordeel van een termijndeposito ten opzichte van een vrij opneembare spaarrekening is dat de spaarrente doorgaans net wat hoger ligt.
Termijndeposito ABN AMRO Kies uw looptijd voor een bepaalde rente.
Zo bent u verzekerd van een vaste rente met het voordeel dat uw geld beschikbaar is als het u uitkomt! Wat is een Termijndeposito? Met een Termijndeposito spreekt u vooraf met de bank af hoe lang uw geld vast staat en welk rentepercentage u krijgt.
Termijndeposito de betekenis volgens Sparen. mail.
Omdat het bij een deposito gaat om een lening met een bepaalde looptijd, wordt ook wel gesproken van een termijndeposito. In de praktijk wordt ook wel van een termijndeposito gesproken in geval van een deposito met een korte looptijd, veelal niet langer dan een jaar.
Spaardeposito Wikipedia.
Een spaardeposito en een termijndeposito zijn spaarvormen met een vaste looptijd en een vaste rente. De looptijd van een deposito kan variëren van een paar maanden tot wel tien of twintig jaar. Men spreekt vaak van een termijndeposito bij een korte looptijd, anders van een spaardeposito.
Wat is een termijndeposito? Uitleg tips Spaarrente.nl.
Dan kun je het geld op een termijndeposito zetten en de looptijd steeds verlengen totdat je het geld langer vast wilt zetten. Kijk hierbij wel goed of de bank waarbij jij een termijndeposito hebt nog steeds de hoogste deposito rente biedt.
Deposito: Termijndeposito.
Op een termijndeposito staat uw spaargeld gedurende een afgesproken periode vast bij een bank tegen een vaste rente. De looptijd kan variëren van een paar maanden tot enkele jaren, opnemen of bijstorten is meestal niet mogelijk. Via Independer kunt u de rente en voorwaarden van termijndepositos vergelijken.
Termijndeposito raquo Uitleg tips Rente.nl.
Een ander kenmerk van een termijndeposito is dat de bank een vaste, vooraf bepaalde rente vergoedt. Je weet dus precies wat het termijndeposito oplevert op het moment dat je het afsluit. De rente op een termijndeposito met de looptijd van één jaar ligt vooral bij de wat kleinere banken hoger dan de rente op een vrij opneembare spaarrekening.

Contacteer ons