Zoeken naar termijndeposito

termijndeposito
 
Wat is een termijndeposito? Uitleg tips Spaarrente.nl.
Dan kun je het geld op een termijndeposito zetten en de looptijd steeds verlengen totdat je het geld langer vast wilt zetten. Kijk hierbij wel goed of de bank waarbij jij een termijndeposito hebt nog steeds de hoogste deposito rente biedt.
Argenta.
is allowed on regular pages. Un vélo de course ou un vélo électrique? Quels que soient vos projets, Argenta peut vous aider. Épargne-pension tirez le maximum de votre avantage fiscal. Investissez dans l'avenir' Optez pour un investissement thématique à long terme.
Wat is een deposito? Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Met een spaar of termijndeposito zet je een bepaald bedrag vast bij een bank tegen een vooraf afgesproken periode en rente. Je kunt niet zomaar tussentijds geld opnemen en er is vaak een minimuminleg, maar je krijgt meestal méér rente dan bij een kinderspaarrekening.
Korte termijn deposito raquo Uitleg tips Geld.nl.
Dat kan niet in de looptijd van een deposito. Wil je dus wel een deposito, maar ook regelmatig het saldo veranderen, dan kies je voor een deposito van een bepaald aantal maanden. Wil je meer flexibiliteit, dan past een deposito niet bij jou.
Termijndeposito 6 definities Encyclo.
economie een niet direct opvraagbaar tegoed bij een bank waarover op een bepaalde datum kan worden beschikt Bron: Wikiwoordenboek termijndeposito. SpellingCorrect gespeld: termijndeposito komt voor in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Taalunie en. Gevonden op http//www.woorden.org/woord/termijndeposito.: Een termijndeposito is geld dat voor enige tijd is vastgezet.
Termijndeposito Uitleg Direct online openen Sparen.nl.
De looptijd van een spaardeposito loopt uiteen van één tot soms wel twintig jaar. De looptijd van een termijndeposito is, zoals gezegd, maximaal één jaar. Het voordeel van een termijndeposito ten opzichte van een vrij opneembare spaarrekening is dat de spaarrente doorgaans net wat hoger ligt.
Waarom een termijndeposito kiezen? Financieel: Sparen.
De voordelen én nadelen van sparen op een termijndeposito. Wat is een termijndeposito? Op een termijndeposito sparen mensen gedurende een vooraf afgesproken periode. Gedurende die termijn kan je niet over je geld beschikken en ontvang je een vaste rente, die tijdens de looptijd niet kan wijzigen.
credit europe verhoogt tarieven termijndeposito Spaargids.be forum.
credit europe verhoogt tarieven termijndeposito. Zoek Uitgebreid zoeken. 3 berichten Pagina 1 van 1. credit europe verhoogt tarieven termijndeposito. Bericht door Guest 16 September 2008, 2032.: Nieuws: Verhoging tarieven termijndeposito bij Credit Europe. Minimaal depositobedrag: 2.500 EUR. Maximaal depositobedrag: 250.000 EUR.
Spaardeposito Wikipedia.
Een spaardeposito en een termijndeposito zijn spaarvormen met een vaste looptijd en een vaste rente. De looptijd van een deposito kan variëren van een paar maanden tot wel tien of twintig jaar. Men spreekt vaak van een termijndeposito bij een korte looptijd, anders van een spaardeposito.

Contacteer ons